LG 49UJ620V

LG 49UJ620V
4 (80%) 1 vote[s]

LG 49UJ620V este inca un Smart TV din gama 2017 a producatorului sud-coreean, producator ce se bate la suprematie pe segmentul de televizoare cu altii producatori puternici la randul lor, iar, tocmai de aceea, pe acest segment de pret batalia este foarte mare, iar toate companiile cauta sa isi puna in evidenta fiecare lucru. In aceasta recenzie vom vorbi despre un Smart TV cu nenumarate functii, aspect elegant, pret ce e drept, destul de piperat, insa, concluzia o sa vi-o faceti dumneavoastra pe parcursul acestei recenzii.

 

 

 

Design

Probabil dupa cum bine ati citit inca de la inceput, “aspect elegant”. Si spunem acest lucru, deoarece producatorul nu vine cu elemente noi de design, fiind deja un model clasic pe acest segment de pret, oferit de catre LG, fiind un model cu niste linii destul de subtiri pentru a evidentia ecranul televizorului, un suport dispus in fata si in spatele ecranului televizorului, suport deja familiar pe televizoarele LG, poate incercand sa faca o semnatura din acest lucru, insa, nu putem remarca faptul ca elementul realizat pentru suport este un plastic de culoare neagra, un plastic lucios ce urmeaza sa atraga toate amprentele posibile. Privit din lateral, putem spune ca LG 49UJ620V este un Smart TV destul de subtire, insa, avem asteptari de la LG, deci, se putea si mai bine.

 

VEZI AICI MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Imagine

Avem la posturi un ecran de 123 centimetri, ecran ce iese in relief datorita ramei inguste si subtiri, urmand sa ne fie livrat un continut video de calitate, deoarece ni se promite o calitate a imaginii Ultra HD, deci 4K, cu o dimensiune a pixelilor de 3840 x 2160 pixeli si un aspect al imaginii de 16:9, iar datorita faptului ca avem un panou IPS, ne vor fi oferite imagini foarte clare, culori naturale. De altfel, se stie ca avem un Smart TV, iar functii precum True Color Accuracy, HDR Effect, Color Master Engine, True Motion refresh 100, Active HDR si nu numai, sunt prezente la posturi pentru a ne oferi cea mai buna imagine si un unghi de vizualizare cat mai bun, indiferent de pozitia in care privim la televizor.

Sunet

Din punct de vedere al sunetului, LG 49UJ620 ne ofera un sistem bazat pe tehnologie Stereo ce poate emite pana la 20W, scopul principal fiind acela de a ne oferi un sunet cat mai puternic si mai clar, iar, in ajutorul acestui sistem audio vin diferite functii precum Audio Codec, Clear Voice III, Margic Sound Tunind, Smart Sound Mode, Hi-Fi Audio, dar si ULTRA Surround.

Smart

Fiind un televizor marca LG, un Smart TV, nu trebuie sa ne punem intrebari, deoarece suntem obisnuiti sa ne fie oferit “tot tacamul”, de la functii destinate unui sunte cat mai clar si puternic, la functii pentru o imagine cat mai buna si la faptul ca putem urmari continut video sau audio direct pe ecranul televizorului, o data conectati la o retea wireless.

Concluzie

Iar, in incheiere, nu putem spune decat ca avem un raport calitate-pret excelent si din punct de vedere al functiilor Smart, imaginii si sunetului, LG ne-a oferit ceea ce este mai bun pe Smart TV-ul 49UJ620V, insa la capitolul design ar mai fi putut plusa.

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!