Horizon 24HL7110H

Horizon 24HL7110H
5 (100%) 1 vote[s]

Horizn 24HL7110 este un Smart TV de buget al producatorului, ce are ca scop, oferirea unor specificatii cat mai bune la un pret cat mai bun, astfel, sa beneficiem de un raport calitate/pret decent. Cei de la Horizon nu se remarca la capitolul design, insa probabil ca lipsa unui design aspectuos sa compenseze la ceea ce urmeaza sa ne ofere din punct de vedere tehnic televizorul, insa, toate detaliile le vom trece in revista pe parcursul acestei recenzii.

Design

Dupa cum am spus inca de la inceputul acestei recenzii, noul Smart TV de buget al celor de la Horizon nu se remarca prea mult din punct de vedere al aspectului. Avem un televizor ce ingradeste destul de bine ecranul, avand o rama destul de groasa pentru modelul Horizon 24HL7110H, rama ce probabil vrea sa ofere senzatia de siguranta.

 

VEZI AICI CEL PUTIN 100 DE MODELE HORIZON

 

Din punct de vedere al suportului, se remarca un platou in forma dreptunghiulara, ce porneste din partea din spate a televizorului. De altfel, important de mentionat este faptul ca materialul din care sunt realizate atat liniile televizorului, cat si suportul acestuia este un plastic de culoare neagra, din material lucios, ceea ce face sa atraga foarte multe amprente, in timp ce praful se va “remarca” foarte usor la lumina.

Imagine

Nici din punct de vedere al imaginii oferite de ecranul de 61  centimetri al Smart TV-ului Horizon 24HL7110 nu sunt prea multe de spus, producatorul oferindu-ne “pachetul standard”, sa spunem asa. Prin “pachet standard” facem referire la un ecran de 61 centimetri,  calitate HD a imaginii, imagine tactata la o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Din punct de vedere al vizibilitatii, avem un unghi de 176 grade, ceea ce inseamna ca putem privi la ecranul televizorului din aproape orice unghi.

Sunet

Ca si sistem audio, televizorul celor de la Horizon soseste cu doua boxe de 2.5 W fiecare, fiind un televizor bazat pe tehnologie Nicam, insa, din punct de vedere al puterii sunetului, nu putem spune ca acest tv exceleaza, insa, se va auzit foarte clar, deoarece avem unele functii in plus, ce au ca scop acest lucru. Functiile la care facem referire sunt Dolby Digital Plus, DTS, DTS HD si Equalizer.

Smart

Asadar, dupa cum spuneam, avem de-a face cu un Smart Tv de buget, ceea ce inseamna ca in limita a aproximativ 700-750 lei, cei de la Horizon au incercat sa ofere tot pachetul necesar unui astfel de televizor. In primul rand, vom avea o navigare eficienta pe browser, datorita celor de la Opera, vom putea urmari continut video sau audio pe orice platforma, de la Youtube si Netflix si pana la accesarea unui simplu site pe browser, in timp ce, daca doriti sa accesati diferite site-uri sau retele de socializare, nimic nu va impiedica, totul fiind posibil odata conectati la o retea de internet.

Concluzie

Daca va doriti un nou televizor pentru dormitorul copilului sau pentru bucataria unde familia serveste masa, Horizon 24HL7110H este o alegere corecta, deoarece, din punct de vedere al diagonalei, este un televizor cochet ce indeplineste foarte multe functii, in timp ce pretul acestuia de doar 700 lei este piesa de rezistenta atunci cand veti face alegerea.

 

SUTE DE REVIEWURI DESPRE DIFERITE MODELE GASESTI AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!