Cat te costa creditul la Revolut in Romania?

Parerea ta

Asa cum ati citit probabil pe mai multe site-uri, acum Revolut ofera si in Romania credit de nevoi personale cu dobanda fixa. Insa inainte de a aplica la un credit, trebuie sa indeplinesyi cateva criterii.

Asadar, pentru a accesa un credit, trebuie sa:
-fii cetatean Roman
-sa ai peste 18 ani
-detii un telefon de Romania
-locuiesti in prezent pe teritoriul Romaniei
-sa nu ai restante la alte produse Revolut
-ai venituri inregistrate la ANAF

Creditul care se ofera este de minim 2000 de lei, iar cel maxim de 125.000 de lei.

In aplicatia din telefon, te poti “juca” atat cu suma ceruta, cat si perioada de rambursare, care nu poate fi mai mic de 6 luni, si nu mai mare de 5 ani, adca 60 de luni.
Si intrebarea cea mai buna, cat e dobanda pe care trebuie sa-o platesti ?
Ei bine, acesta depinde de mai multi factori, si poate varia de la om la om in intervalul de 6,99 si 15,59 %. Insa, inainte de a aplica la credit, ti se afiseaza clar cat este dobanda in cazul tau, cat trebuie sa platesti lunar, si cat o sa platesti inapoi in total.

In cazul meu de pilda, mi se ofera credit la o dabanda totala de 8,94% DAE cum cunoastem noi, sau APR (Annual Percentage Rate)in cazul revolut, ceea ce inseamna ca la un credit maxim de 125.000 lei, luati pe o perioada de 5 ani, platesc inapoi 154.222 lei. Acesta inseamna de fapt o rata de 2570 de lei lunari.

Merita, sau nu, in comparatie cu bancile din Romania? Faceti simulari si la banci si o sa vedeti cine are oferta mai buna…

Daca nu aveti inca cont Revolut, puteti face aici.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!