Emag Genius merita sau nu ?

Emag Genius merita sau nu ?
3.3 (65%) 4 vote[s]

Daca frecventati des magazinul online Emag, nu era cum sa nu observati sutele de produse langa care se afla si o sigla genius!
Toate bune si frumoase, insa sa vedem mai detaliat ce inseamna acest “serviciu premium Emag”
Trebuie stiut faptul ca pe o perioada de 30 de zile, acesta se ofera gratuit, dupa care trebuie platit un abonament anual!

 

Cele mai importante aspecte al aceste serviciu vom detalia mai jos, ca tu sa poti lua o decizie mult mai usor, asupra achiztiei sau nu a memberhipului Genius:

poti testa gratuit timp de 30 de zile acest serviciu, insa dupa acest termen, cardul tau va fi debitat automat cu abonamentul pe 12 luni al acestu iserviciu. Daca renunti in cele 30 de zile de gratuitate, nu ai niciun cost suplimentar.
costul acestui serviciu pentru un an este de 99 de lei.
– ai transport gratuit in Easybox, sau la showroom pentru comenzile care contin exclusiv produse genius. Pentru livrare cu curierar, cosul trebuie sa fie de minim 100 de lei
– localitatile pentru care este valabila oferta precedenta este: Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara si din localitătile limitrofe acestora
– livrarea este mult mai rapida, de exemplu in Bucuresti se face a doua zi, 7 zile din 7 (chiar si duminica). In restul localitatilor comenzile facute de duminica pana vineri (ora 22), le primesti a doua zi. Deci nu se face livrare duminica.
– pe langa facilitatile de livrare, ai si o perioada extinsa de retur, de 60 de zile (30 este cel standard)
– in fiecare saptamana sunt selectate diferite categorii de produse unde ai reduceri considerabile. In momentul scrierii acestui articol, reducerile erau intre 10 si 30%.

Lista saptamanala apare aici

Astea erau partile bune, insa sa vedem si exceptiile, sau cea ce e bine sa stii, inainte de procura acest serviciu:

– transportul gratuit in easybox sau showroom este valabila numai pentru comenzile care contin doar produse Genius
– livrarea gratuita cu curierul (pentru produsele eligibile de cel putin 100 de lei) nu este valabila pentru produse de dimensiuni mari, precum cele din categoria de electrocasnice mari, mabilier de graina, mobilier si saltele, jucarii exterioare, utilaje si materiale de constructii, etc…
– reducerile la produsele din oferta saptamanala poate fi folosit o singura data pe luna.

Emag vine si cu o comparatie, pentru a arata mai exact cand esti in castig cu acest serviciu : taxele de transport pentru 7 comenzi este egala cu abonamentul pe o luna Genius. Deci la a opta comanda esti pe castig 🙂 Asta fara a lua in calcul reducerile saptamanale de care beneficiezi.

Vezi aici pagina oficiala de informatii despre genius

Regulamentul de camapanie poate fi accesata aici

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Emag Genius merita sau nu ?”

error: Content is protected !!