Sharp LC-32CHG6242E

Sharp LC-32CHG6242E
4.5 (90%) 2 vote[s]

Sharp LC-32CHG6242E, inca un televizor de la producatorul japonez deja specializat si cunoscut pentru faptul ca ofera niste ecrane de inalta calitate. Astfel, acest televizor, unul de buget, pare sa fie o solutie fiabila pentru cei ce isi doresc cate putin din fiecare: aspect, imagine, sunet, functii “smart”.. daca putem vorbi de functii Smart la un televizor de 1.000 – 1.100 lei. Dar, mai multe detalii vizavi de ecranul, aspectul, functiile televizorul se vor regasi mai jos, pe parcursul acestei recenzii.

Design

Asadar, in primul rand, dupa cum am spus inca de la inceputul articolului, producatorul japonez a devenit foarte cunoscut in ultima perioada datorita ecranelor de o inalta calitate pe care le fabrica, iar, probabil asta cauta sa puna in evidenta la acest model de televizor, deoarece avem de-a face cu niste rame foarte inguste, rame realizate dintr-un plastic de culoare neagra, materialul fiind unul destul de lucios ce va fii un magnet de amprente si praf pe parcurs.

VEZI ULTIMELE MODELE DE LA SHARP AICI

 

In pachet este inclus si suportul lui Sharp LC-32CHG6242E. suport ce pare sa imite otelul la culoare, fiind un suport in genul celor realizate de LG, realizat din doua picioare dispuse in fata, respectiv spatele televizorului. Iar, daca il privim din lateral, putem spune ca avem de-a face cu un televizor destul de subtire, facand abstractie oarecum de zona de jos unde se situeaza toate intrarile si toate elementele importante ale televizorului. De altfel, pe hartie, producatorul se lauda cu o greutate de doar 4.8 kilograme.

Imagine

Dupa cum spuneam inca de la capitolul design, Sharp LC-32CHG6242E este un televizor caruia ii este pus in evidenta ecranul, probabil piesa de rezistenta a producatorului japonez, acesta fiind evidentiat de marginile foarte subtiri, ecran ce in diagonala masoara 81 de centimetri, in timp ce imaginile oferite vor fi doar de calitate HD, tactate la o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, fiindu-ne promise niste imagini clare, cu culori naturale.

Sunet

Sunetul ce urmeaza a ne fi livrat pe acest televizor va avea o capacitate totala de 20W, fiind un sistem bazat pe tehnologie Stereo, insa, conform producatorului, ne va fi oferit cel mai bun sunet, deoarece avem numeroase functii ce au ca scop acest lucru. Iar, cand ne referim la “cel mai bun sunet”, avem in vedere doua aspecte: sunet puternic si sunet clar.

Smart

Chiar daca nu este un televizor Smart, Sharp LC-32CHG6242E se remarca prin faptul ca beneficiaza de niste functii smart, acesta fiind dotat cu o placa wireless integrata, iar, o data conectati la internet, veti putea face numeroase lucruri, precum: a accesa YouTube-ul, Facebook-ul, Twitter-ul dar si browser-ul, pentru a putea urmari continut audio sau video direct pe internet.

Concluzie

In concluzie, avem de-a face cu un televizor foarte bun, tinand cont de pretul acestuia de numai 1.000 – 1.100 lei, televizor ce se remarca prin faptul ca, daca nu este un Smart TV, ne ofera functiile unuia, iar, in acest segment de pret, putine sunt aceste modele. Astfel, daca nu esti pretentios la diagonala, iar cei 81 centimetri sunt suficienti, nu trebuie sa mai stai pe ganduri si sa il comanzi.

VREI UN MODEL ACTUAL? VEZI OFERTA DE PE EMAG

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!