LG 43UJ620V

LG 43UJ620V
5 (100%) 1 vote[s]

LG 43UJ620V este un Smart TV ce face parte din gama 2017 a producatorului sud-coreean, fiid un televizor ce se remarca prin specificatiile sale tehnice si multiplele functii cu care vine echipat din fabrica, dar si un aspect atragator, cu niste linii si muchii elegante, fine, ce dau aspectul de placut. Insa, toate detaliile despre design, caracteristici, specificatii, raport calitate/pret le veti gasi ceva mai jos.

Design

Asadar, daca in inceputul articolului spuneam ca este un Smart TV elegant, acum urmeaza sa va spunem de ce afirmam acest lucru. In primul rand, avem 3 linii foarte subtiri, respectiv cele laterale si cea din zona superioara, cea din zona inferioara fiind putin mai groasa deoarece are o oarecare legatura cu zona din spate unde intra toate firele televizorului, de cablu, placa de captura, jack, etc. De altfel, tot pe linia din zona inferioara avem si logo-ul cu inscriptia LG, iesit putin in relief. LG 43UJ620V este dotat si cu un suport rezistent, ce este format din doua picioare dispuse in fata, respectiv spatele ecranului acestui Smart TV. Privit din lateral, putem spune ce avem de-a face cu un televizor destul de gros, ce nu ne ofera nici acele orificii pentru a putea introduce cablurile in ele. In principiu, este un televizor elegant, insa probabil nu poate fi asociat cu gama 2017 a producatorului, cel putin din acest punct de vedere.

 

VEZI AICI FOARTE MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Imagine

Daca la design spuneam ca avem niste linii laterale si superioara subtiri, acum ne putem da seama si de ce acest lucru, si anume, pentru a scoate in evidenta ecranul de 108 centimetri, astfel, cea mai importanta piesa a televizorului si anume ecranul sa fie bine expusa. Imaginile oferita de acest televizor vor fi de calitate 4K, tactat la o rezolutie de 3840 x 2160, cu un aspect al imaginii de 16:9.

Sunet

Din punct de vedere al calitatii audio, nu sunt prea mari lucruri de spus, fiind deja un sistem audio clsaic, tip Stereo, avand la iesire doua boxe de 10W, sistemul audio fiind imbunatatit datorita caracteristicilor superioare ce se gasesc la majoritatea Smart TV-urilor, si anume ULTRa Surround Clear Voice III, Magic Sound, Tuning Smart Sound, si alte caracteristici ce au ca scop imbunatatirea claritatii sunetului, dar si puterii acestuia.

Smart

Fiind un Smart TV, LG 43UJ620V soseste echipat cu toate caracteristicile ce trebuie sa fie detinute de un asemenea aparat, inca din imaginea de prezentare, ne este sugerat faptul ca ne putem conecta la internet si accesa un browser pentru a putea viziona continut video sau audio direct pe televizorul conectat la internet, nefiind nevoie de vreun alt fir, ci doar de un router wireless in apartament. De altfel, datorita functiilor True Motion Refresh, True Collor Accuracy, Color Master Engine, 4K Upscaler, televizorul urmeaza sa serveasca cele mai bune imagini, indiferent de unghiul din care priviti la ecran.

Concluzie

Iar, ca pentru o scurta incheiere, putem afirma fara probleme ca Smart TV-ul producatorului sud-coreean, LG43UJ620V este un televizor ce datorita caracteristicilor si specificatiilor tehnice se incadreaza fara probleme in gama 2017 a producatorului, compensand la capitolul design, iar, privind si la pret, putem spune ca raportul calitate/pret este unul benefic.

 

ALTE DETALII DEHNICE SI PRET ACUAL GASITI AICI

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!