Philips 43PUS6412 12 cu diagonala de 108 cm

Philips 43PUS6412 12 cu diagonala de 108 cm
5 (100%) 2 vote[s]

Philips 43PUS6412/12 este un Smart TV foarte interesant, cu un pret cat de cat accesibil daca dorim oarecum varful de gama, un design foarte frumos si specificatii tehnice de-a dreptul interesante, pe langa care mai punem si ca face parte din Gama 2017 a acestui producator, doar ca, toate acestea vor fi mentionate mai jos intr-o recenzie mai detaliata.

Design

Deoarece este primul lucru pe care il observam la un televizor, designul este si primul lucru pe care il abordam in acest review. Odata scos din cutie, observam un televizor cu un aspect de-a dreptul elegant si modern, rama acestuia fiind realizata dintr-un plastic de culoare argintie, fiind o rama eleganta, nefiind nici groasa, nici subtire, rama pe care se observa si inscriptia “Philips”, in zona inferioara.

 

Avem un suport interesant, suport ce se mai poate intalni la televizoarele produse de cei de la Sony, evident pentru varfurile de gama. Privit din lateral, observa banda de LED-uri pentru a lumina atunci cand in camera este lumina stinsa, iar, un alt lucru interesant este grosimea acestuia. Avem de-a face cu un televizor foarte subtire, facand oarecum abstractie de mica zona de jos, unde sunt incorporate toate lucrurile importante.

 

ZECI DE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Imagine

Din punct de vedere al imaginii, avem un ecran ce masoara in diagonala 108 centimetri, ecran pe care urmeaza a rula imagini 4K, tactate la o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, pe lnaga care se mai adauga multitudinea de functii cu care se lauda Philips 43PUS6412/12, dar si o luminozitate de 350 cd/metru patrat. Astfel, nu putem spune ca imaginea servita va fi o problema, din contra, putem spune ca cu ajutorul functiilor gasite pe acest televizor, avem definitia pentru “Smart”, cel putin pe acest segment – de imagine. Daca doriti o imagine mai mare, atunci trebuie sa stiti faptul ca mai sunt 3 modele identice la specificatii tehnice insa cu o diagonala mai mare. Philips 49PUS6412/12 este modelul cu o diagonala de 123 de cm, 55PUS6412/12 este cel de 139 de minute, iar cel mai mare din aceasta famile este modelul 65PUS6412/12 cu o diagonala impresionanta de 164 de cm!

Deci aveti diferite diagonale, pentru diferite necesitati si buzunare.

Sunet

Din punct de vedere al sunetului, avem un sistem audio marca Stereo, cu o capacitate totala de 20W, fiind un sistem ce beneficiaza si de unele functii precum “Sunet Clar”, “Smart Sound”, “DTS-HD” si Premium Sound ce au un singur scop: oferirea unui sunet cat mai clar, fara bruiaje, dar si cat mai puternic.

Smart

N-ar mai fi prea multe lucruri de zis la capitolul “Smart”, deoarece multe chestii smart au putut fi identificate ceva mai sus, la capitolul Imagine si Sunet. Ca orice Smart Tv contemporan, avem un sistem de operare, cel ales pentru Philips 43PUS6412/12 fiind Android alaturi de posibilitatea de a te conecta la o retea de internet, iar, odata conectati, putem accesa absolut orice dorim.

Concluzie

Astfel, odata cu terminarea acestei recenzii, nu putem spune decat ca Philips 43PUS6412/12 este un televizor foarte interesant ce se remarca la absolut orice capitol, meritandu-si fara a sta pe ganduri cei 2.400-2.500 lei, fiind o solutie numai buna pe acest segment de pret, chiar daca nu este un televizor cu renume marca Samsung, Sony, LG sau Sharp.

 

VEZI AICI DIFERITELE DIAGONALE DISPONIBILE

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!