Despre combina frigorifica NoFrost GRUNDIG GKN 16820 FX

Despre combina frigorifica NoFrost GRUNDIG GKN 16820 FX
3 (60.7%) 57 vote[s]

Combina frigorifica NoFrost GRUNDIG GKN 16820 FX chiar daca nu este un model ieftin, este foarte bine vandut de Altex, caci raportul pret/calitate/specificatii tehnice si tot cea ce mai vine cu ea este una incredibil de buna.
Inainte insa de a intra in detalii despre ce se pot seta la acest model, pe scurt, insa aceste specificatii le gasiti peste tot: volumul frigiderului este de 219 litri, iar cel al congelatorului de 97 de litri. Eficienta energetica de A++ este una chiar foarte buna, iar garantia de 7 ani pe care ofera acum producatorul, este un mare plus.

 

VERIFICAAICI CELE MAI BUNE OFERTE LA COMBINE FRIGORIFICE

 

Despre cate rafturi, si lazi puteti citi pe orice site, care il comercializeaza, eu o sa trec peste setarile, tastele si functiile pe care le are combina frigorifica NoFrost GRUNDIG GKN 16820 FX. Afisajul si tastele din stanga sunt pentru congelator, iar cele din drepata pentru frigider.

Functia de racire rapida – pentru a activa sau dezactiva functia de racire rapida apasati scurt prima tasta din drapta. Utilizati functia de racire rapida atunci cand doriti sa se raceasca repede alimentele introduse in compartimentul frigider. Daca doriti sa se ra ceasca cantitati mari de alimente proaspete, activati aceasta functie inainte de a pune mancarea in frigider. Daca nu este anulata manual, racirea rapida se va anula automat dupa 1 ora sau atunci cand compartimentul frigider ajunge la temperatura dorita.

Functia de congelare rapida – pentru a activa sau dezactiva functia de congelarerapida apasati scurtprima tasta din stanga. Simbolul fulg de nea (cea din stanga) se aprinde cand aceasta functie este activata. Utilizati functia de congelare rapida atunci cand doriti sa inghetati repede alimentele introduse in compartimentul congelator. Daca nu este anulata manual, congelarea rapida se vaanula automat dupa 25ore sau atunci cand compartimentul congelator ajunge la temperatura dorita.

Setarea temperaturii in compartimentul refrigerator se face simplu, cu un singur buton (a doua din drepta) pe care se afla un simbol de °C si partea inferioara a masinii innegrit. Apasand aceasta tasta, putem seta valorile de 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 °C.

Setarea temparaturii in compartimentul congelator se face la fel, ca mai inainte, insa apasand a doua tasta din stanga, la care apare zona inferioara a aparatului innegrit, alaturi de simbolul °C. Valorile setabile sunt: -18, -19, -20, -21, -22, -23,-24 °C.

Functia Eco Fuzzy – butonul cu litera E si un ceas 🙂 Aceasta functie permite minimizarea consumul de energie pentru urmatoarele 6 ore.

Funcţia de economisire a energiei. atat timp cat produsul lucreaza in regim de economisire a energiei este aprins indicatorul (eco). Acest indicator va fi activat daca temperatura compartimentului congelator este setata la -18°C.Indicatorul functiei de economisire a energiei se va stinge cand functiile de racire rapida sau congelare rapida vor fi activat

Functia de economisire a energiei (display oprit), tasta cu un – . Cand functia de economisire a energiei este activata, toate simbolurile de pe ecran, altele decat simbolulde economisire a energiei,se vor opri.

Functia vacanta – atunci cand pleci in vacanta, poti pune compartimentul pentru mancare proaspata pe standby pentru a reduce consumul de energie. Temperatura va fi mentinuta la 15 °C sau mai mica, in timp ce congelatorul functioneaza normal. Tineti apasat timp de 3 secunde butonul cu un simbol de umbrela si 3″.

 

Restul detaliilor despre compartimente, culaore, inaltime si consum le gasiti pe site-urile care comercializeaza acest model.

 

COMBINE LA REDUCERE AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 gânduri despre “Despre combina frigorifica NoFrost GRUNDIG GKN 16820 FX”

error: Content is protected !!