LG 32LJ500V

LG 32LJ500V
5 (100%) 1 vote[s]

LG 32LJ500V este un simplu televizor al producatorului sud-coreean, ce face parte din gama 2017 a acestuia, fiind un televizor de buget ce la prima vedere nu pare sa iasa in evidenta printr-un anume lucru. Insa, daca se remarca sau nu prin ceva, vom vedea pe parcursul acestei recenzii detaliate.

Design

Cum v-am familiarizat, incepem cu capitolul design. In primul rand, avem un televizor ce nu se remarca cam deloc din punct de vedere al aspectului exterior. In afara unor margini destul de inguste, ce au ca scop scoaterea in evidenta a ecranului, margini realizate dintr-un plastic negru mat, nu se remarca mari lucruri. Avem si o linie ceva mai groasa, cea din zona inferioara, unde se remarca si inscriptia cu logo-ul celor de la LG. Ca si suport de sustinere avem ceva cu care deja suntem obisnuiti de cei de la LG, si anume un suport realizat din doua picioare dispuse in fata, respectiv in spatele ecranului, picioarele fiind realizate din esteticul plastic negru si lucios, ce are ca scop doar atragerea amprentelor, iar, intr-o lumina ceva mai puternica, praful depus pe acestea se va observa fara probleme.

 

Imagine

Din punct de vedere al imaginii, pe ecranul de 80 centimetri al televizorului LG 32LJ500V urmeaza a rula imagini Full HD, ce sunt tactate la o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, iar cu ajutorul celor catorva functii integrate pe acest televizor, urmeaza ca ecranul sa ne afiseze niste culoare mai bogate, cu o calitate vizibil imbuntatita, in timp ce, unghiul de vizibilitate, chiar daca nu este de 178 grade, este unul acceptabil.

 

AICI APAR MULTE REVIEW-URI DESPRE CALITATEA IMAGINII

 

Sunet

Dupa cum spuneam, avem de-a face cu un televizor de buget, lucru ce este vizibil observabil la sistemul audio al televizorului, sistem audio realizat din doua boxe de cate 5W fiecare, sistem ce cu siguranta nu ne va oferi un sunet puternic. Insa, cu ajutorul functiilor precum Difuzor Down firing si Audio Codec putem spune ca sunetul va fi oarecum imbunatatit.

Smart

Nefiind un Smart TV, nu putem spune ca LG 32LJ500V ne poate oferi posibilitatea de a ne coneta la internet si a naviga pe browser sau a accesa diferite platforma pentru continut video sau audio, ceea ce a fost Smart s-a putut vedea la capitolul imagine si audio, fiind cateva functii “premium” ce sunt integrate pe acest televizor pentru a da oarecum senzatia de “Smart”.

Concluzie

Astfel, tinand cont ca pentru 1250 lei, cei de la LG nu ne ofera nici macar un sistem audio de Doamne ajuta, dar pai chestii Smart, nu putem decat sa va sfatuim sa evitati acest model, si sa scotociti mai bine prin lista noastra de recenzii, deoarece in acelasi segment de pret puteti gasi cu putin noroc chiar si un Smart TV, ce e drept, nu ca cele de varf de gama, insa sunt Smart Tv-uri ce iti pot oferi posibilitatea de a te conecta la o retea wirelless pentru a accesa browser-ul si a putea accesa continut video sau audio.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!