Samsung 49MU6202

Samsung 49MU6202
4.5 (90%) 2 vote[s]

Samsung 49MU6202 este un televizor realizat de producatorul sud-coreean, producator ce pare sa surprinda cu fiecare model de televizor sau Smart TV pe care il lanseaza, fiecare impresionand la un anume aspect Acest Smart TV surprinde, in primul rand prin aspectul sau revolutionat si interesant, dar si prin faptul ca avem niste caracteristici si specificatii de top. Insa, mai multe despre acestea vom spune mai jos, pe parcursul acestei recenzii.

Design

Dupa cum spuneam, acest model de Smart TV se remarca in primul rand prin aspectul sau, deoarece, o data despachetat se remarca ecranul acestuia curbat ce pare sa ofere cel mai bun unghi de vizualizare indiferent de pozitia in care va aflati si priviti spre ecranul televizorului. In al doilea rand, ecranul lui Samsung 49MU6202 este bine scos in evidenta, deoarece avem niste linii subtiri, iar, ca inscriptii, in linia inferioara avem inscriptia celor de la Samsung.

Avem si un suport interesant, de o culoare gri, ce pare sa imite aluminiul, in timp ce privit din lateral, observam ca avem de-a face cu un televizor foarte subtire, ce are in spate niste adancituri pentru a baga cablurile, ca sa nu mai dea senzatia de dezordine atunci cand privim in spatele televizorului. Iar, daca va interesa, pana si telecomanda este una curbata. Asadar, de la ecran, pana la suport si telecomanda totul este curbat, probabil Samsung incercand sa faca din asta o “semnatura”. Astfel, acest televizor surprinde foarte mult la capitolul design.

Imagine

Dupa cum spuneam, liniile subtiri ale acestui Smart TV vor scoate foarte bine in evidenta ecranul, un ecran curbat de 123 centimetri, ce ne ofera imagini tactate la o rezolutie 4K, avand o dimensiune a pixelilor de 3840 x 2160. Datorita functiei Mega Contrast, vom avea un contrast excelent. De altfel, aceasta nu este singura functie de care se bucura Smart TV-ul Samsung 49MU6202, fiind prezente la posturi si functii precum Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode, Up-Scaling, PurColor, HDR PQI 1400, UHD Dimming, etc. De altfel, pe ecranul curbat, ecran tip LEd Blacklight, vom avea o imagine foarte clara si de o calitate ridicata indiferent de unghiul de unde privim.

 

FOARTE MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL GASITI AICI

 

Sunet

Din punct de vedere al sunetului, avem la posturi doua boxe cu o capacitate totala de 20W, fiind un sistem Stereo, ce are ca scop oferirea unui sunet puternic si clar. Ca si alte caracteristici ce se remarca, avem deja mult cunoscuta Dolby Digital Plus, alaturi de DTS Codec, Multiroom Link si Bluetooth Audio, functii de care probabil va dati seama din denumire ce sunt in stare sa faca.

Smart

Desigur, avem de-a face cu un televizor Smart TV care ofera absolut toate functiile de care trebuie sa beneficieze un televizor de acest tip, de la functii destinate sunetului si pana la sistemul de operare pe care ruleaza acest TV, sistem de operare ce ne da voie sa rulam YouTube, dar si un browser pentru a vizualiza content video sau audio direct pe internet.

Concluzie

Iar, in incheiere, dupa ce am trecut in revista toate detaliile importante ale Smart TV-ului Samsung 49MU6202, putem spune ca in cazul in care aveti un buget peste 2.500 lei, sa va grabiti sa achizitionati un astfel de model.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!