LG 28MT49VF

LG 28MT49VF
5 (100%) 2 vote[s]

LG 28MT49VF este un televizor ca oricare altul, televizor ce chiar daca pare greu de crezut face parte din gama 2017 a producatorului sud-coreean, fiind un televizor aproape deloc aspectuos, cu specificatii decente si un pret pe masura. Insa, toate aceste lucruri vor fi mentionate indata, mai jos.


Design

Dupa cum spuneam, avem de-a face cu un televizor neaspectuos, un televizor ce pare sa ne duca cu gandul mai degraba la un monitor pentru calculator, insa, daca este gandit drept televizor, sa il judecam astfel. In primul rand, avem niste margini foarte groase ce ingradesc foarte bine ecranul acestui televizor, cu logo-ul si inscriptia celor de la LG iesita in relief. Marginile sunt realizate dintr-un plastic de culoare neagra, fiind ales materialul de culoare mata, si nu cel lucios.

Insa, sud-coreenii n-au renuntat definitiv la plasticul lucios, acesta fiind folosit pentru suportul televizorului, fiind un suport ce porneste din spatele televizorului si este dispus in forma unui semi-cerc in fata ecranului, oarecum aspectuos, aducandu-ne aminte de gama 2015-2016 a celor de la LG si Sony. De altfel, privit din lateral, putem spune ca avem de-a face cu un televizor destul de subtire pentru acest segment de pret, ceea ce inseamna ca intr-adevar este gandit drept un monitor, in timp ce greutatea televizorului este de 5 kilograme.

 

VEZI AICI CATEVA REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Imagine

Fiind un televizor de buget, nu ar trebui sa avem prea mari asteptari de la LG 28MT49VF. In primul rand, avem un ecran ce in diagonala masoara 70 centimetri, ecran pe care urmeaza a ne fi servite imagini tactate la o rezolutie HD, in timp ce luminozitatea este de 250 cd/ m2. De altfel, avem si un unghi perfect de vizibilitate si anume 178 grade, alaturi de cateva functii superioare precum Triple XD engine, ARC-Video si Picture Mode. Asadar, in urma analizarii acestor functii si a unghiului perfect de vizibilitate, ne ducem mai mult cu gandul ca acest televizor a fost gandit asemeni unui monitor de gaming.

Sunet

Din punct de vedere al sunetului, nu stam foarte bine, insa fiind gandit drept un monitor de gaming, aproape orice gamer foloseste casti atunci cand se joaca. Dar, chiar si asa, avem un sistem bazat pe tehnologie Stereo, realizat din doua boxe cu o capacitate totala de 10 W, alaturi de functii precum Equalizer, Virtual surround si Auto Volume.

Smart

LG 28MT49VF nu este un Smart TV, ceea ce inseamna ca nu putem accesa nici browser-ul, nici platforme tip Netflix sau YouTube, insa chiar si asa, la fragmentele Imagine si Sunet ati putut observa cate functii oarecum “Smart”, daca le putem spune asa.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

 

Concluzie

In concluzie, daca esti un gamer oarecum incepator si doresti sa ai un unghi de vizibilitate cat mai bun si o imagine cat mai perfecta, daca ne este permisa formularea, LG 28MT49VF ar putea fi alegerea potrivita. Insa, daca doriti sa il folositi ca televizor, trebuie sa va ganditi la marginile destul de groase si diagonala mica a televizorului, ceea ce inseamna ca nicidecum nu poate fi amplasat intr-o incapere mare, ci mai degraba in camera unde alegeti sa va culcati seara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!