Horizon 40HL8510U

Horizon 40HL8510U
4 (80%) 1 vote[s]

Horizon 40HL8510U este un televizor LED, Smart din gama celor de la Horizon ce par sa impresioneze din toate punctele de vedere, insa, evident, prima data ne sare in ochi design-ul foarte aratos al acestui televizor. Insa, pe parcursul acestei recenzii, dupa ce vom trece toate elementele sale in revista, vom vedea ca televizor nu se remarca doar prin design ci si prin caracteristicile si specificatiile acestuia tehnice.

Design

Dar, ca tot am inceput sa remarcam design-ul, sa spunem mai multe despre acest televizor din acest punct de vedere. In primul rand, avem un aspect foarte modern, televizorul sosind in culorile negru/argintiu, beneficiind de o rama foarte ingusta, ce scoate foarte bine in evidenta relieful si o rama subtire, ce are niste canale speciale pentru asezarea cablurilor pentru a nu mai da senzatia de dezordine. Asadar, Horizon 40HL8510U se remarca bine prin design, design ce scoate in evidenta ecranul acestui televizor.

 

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Imagine

Iar, ca tot a venit vorba de design si faptul ca ecranul este bine scos in evidenta prin ramele inguste si subtiri, trebuie sa specificam mai multe despre ecranul acestui Smart TV. In primul rand, avem un televizor ce in diagonala masoara 102 centimetri, echivalentul a 40 inch, ecran pe care ne vor fi oferite imagini la o calitate 4K, pentru a putea avea o experienta vizuala foarte buna, din orice unghi veti privi la televizor. Asadar, din pricina ecranului destul de mare, Horizon 40HL8510U, este un televizor foarte bun pentru un dormitor spatios, sau un living modern, astfel, datorita calitatii imaginii si faptului ca ecranul are niste rame foarte inguste, vom avea o imagine foarte buna atunci cand privim la televizor.

Sunet

Horizon 40HL8510U este un televizor ce ne ofera si o buna experienta audio, nu doar datorita sitemului sau audio, ci si a unor functii Smart ce fac ca sunetul emis sa fie clar si puternic, avand la posturi un sistem audio marca Nicam ce e alcatuit din doua difuzoare stereo de 20W, iar cu ajutorul tehnologiilor DTS TruSurround HD, DTS HD si Dolby, sunetul emis va fi unul foarte clar pe acest televizor.

Smart

Dupa cum anterior spuneam, acesta este un Smart TV ce ne ofera nenumarate functii, cum ar fi cele audio, anterior enumerate: DTS TruSurround HD, DTS HD si Dolby Digital Plus, dar si faptul ca acest TV ne ofera o navigare rapida si fara impedimente pe internet, vizualizarea de continut online pe YouTube sau orice alta platforma. Posibilitatea de a avea servicii VOD gen Netflix.

Concluzie

Iar, ca de incheiere, putem spune ca noul televizor din gama 2017 a celor de la Horizon, modelul 40HL8510U este o alegere buna tinand cont si de pretul acestuia, ce variaza in jurul sumei de 1.900 – 2.100 lei, dar si faptul ca avem un Smart TV cu o diagonala generoasa, functii multiple, design modern si foarte elegant.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!