Beko FSE62110DX Aragazul mixt necesar bucatariei noastre

Beko FSE62110DX Aragazul mixt necesar bucatariei noastre
4 (80%) 2 vote[s]

Atunci cand suntem in cautarea unui aragaz mixt nu trebuie sa cumparam neaparat cel mai scump produs. Exista si produse ieftine si bune, iar Beko FSE62110DX este unui dintre cele mai potrivite exemple din ultimul timp.

Materialele premium si silueta eleganta ne ofera un cuptor electric multifunctional, o plita pe gaz de ultima generatie si in final o mancare gustoasa.

Un aragaz mixt de ultima generatie

Plita pe gaz este prevazuta cu patru arzatoare de forme si marimi diferite (doua normale, unul mic si unul mare). Asemanarile se opresc insa aici, iar tehnologiile noi ale plitei sunt oglindite de eficienta energetica mare, pornirea usoara si un sistem de securitate ce ne va feri de explozii.

Arzatoarele aragazului mixt Beko FSE62110DX sunt prevazute cu o tehnologie speciala ce le permite sa regleze intensitatea si marimea flacarii in functie de cea a vasului folosi la gatit. Vom pregati astfel mult mai repede mancarurile, iar economia de gaz va fi insemnata (de pana la 17% fata de o plita pe gaz clasica).

 

Aprinderea plitei se face simplu si eficient datorita sistemului de aprindere electrica incoporat in fiecare arzator. Tot ce avem de facut este sa rotim un buton si sa apasam in acelasi timp tasta responsabila de emiterea scanteii (va trebui insa sa folosim ambele maini pentru aceasta operatiune).

 

VEZI AICI O GAMA LARGA DE ARAGAZURI MIXTE

 

Mai mult decat atat, acestea sunt prevazute cu un sistem de siguranta ce va opri alimentarea cu gaz in momentul in care flacara se va stinge accidental.

Grilajul plitei este solid si rezistent si ofera o stabilitate buna a vaselor. Cel mai mare avantaj este faptul ca acesta este impartit in doua, fapt ce usureaza intretinerea acestuia si implicit pe cea a plitei.

Plita poate fi folosita chiar si in cazul in care dispunem de o butelie GPL deoarece este prevazuta cu duze speciale pentru alimentarea cu gaz lichefiat.

Cuptorul electric al  aragazului mixt Beko FSE62110DX are un volum de 66 litri si este prevazut cu sase functii:

  • Functia Booster este utilizata numai pentru incalzirea rapida a cuptorului. Vom cheltui astfel cu pana la 30% mai putin timp fata de functia de preincalzire a unui cuptor electric clasic;
  • Grill: functioneaza toata suprafata grill-ului. Este functia ideala in cazul in care vom praji carne cu os sau bucati foarte mari de carne;
  • Grill plus ventilator: sunt active concomitent o mica parte a grill-ului si ventilatorul. Este utilizat in momentul in care vom prepara bucati plate de carne sau vom praji paine;
  • Incalzire superioara si inferioara: functioneaza in acelasi timp ambele rezistente electrice. Este functia de baza a unui cuptor electric, deoarece este folosita pentru a prepara cea mai mare parte a mancarurilor;
  • Incalzire inferioara: functioneaza doar incalzirea inferioara. Este folosita pentru a obtine o baza crocanta a produselor sau in cazul in care vom gati pizza;
  • Incalzire inferioara si superioara si ventilator: functioneaza concomitent ventilatorul si cele doua rezistente electrice. Este folosita pentru prepararea rapida si in profunzime a mancarurilor, utilizand un singur nivel al aragazului.

O bucatarie nu este completa fara aparatura electrocasnica de ultima generatie

Temperatura interioara a cuptorului electric poate fi reglata cu usurinta (cu ajutorul termostatului) intre 150 si 220 grade Celsius.

Usa cuptorului dispune de un geam format din doua straturi de sticla termorezistenta. Aceasta va avea intotdeauna o temperatura scazuta in exterior, iar faptul ca geamul se poate detasa ne va ajuta la intretinerea acestuia.

Vizibilitatea in interiorul cuptorului este buna, datorita unui bec clasic suficient de puternic incat sa ne ofere o vizibilitate excelenta a preparatelor.

Timerul este prezent in dotarea aragazului mixt Beko FSE62110DX, dar in varianta mecanica. Acesta ne permite sa setam timpul in care dorim sa fie gata mancarurile.

Panoul de comanda este despartit in doua zone distincte. In partea stanga sunt dispuse cele trei butoane folosite la controlul cuptorului (selectorul de temperatura, cel al functiilor si controlul timer-ului) si un LED rosu ce ne anunta cand va functiona cuptorul, iar in partea dreapta se pot gasi cele patru butoane pentru controlul plitei.

 

VEZI AICI O MULTE DE REVIEW-RU DESPRE ACEST MODEL

 

Accesoriile sunt formate dintr-un gratar din sarma cromata, o tava adanca pentru gatit si una plata pentru prepararea prajiturilor.

Nu trebuie sa ne ingrijoreze insa spatiul necesar depozitarii acestora, intrucat aragazul este prevazut cu un sertar de mari dimensiuni in partea inferioara. Acesta este cel mai potrivit loc pentru depozitare accesoriilor si a vaselor pe care la vom folosi pentru prepararea hranei.

Dimensiunile aragazului mixt Beko FSE62110DX sunt de 85 x 60 x 60, greutatea este de 51.7 kilograme iar culoarea este argintie

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!