Star-Light 65DM7500

Star-Light 65DM7500
2.8 (56%) 5 vote[s]

Star-Light 65DM7500 este un alt televizor din Gama 2017 a acestui producator, producator care pana in urma cu 3-4 ani aproape ca era necunoscut, insa, iata ca nu cu multa vreme in urma, a inceput sa produca niste televizoare si Smart tv-uri tot mai interesante ce se remarca prin aproape orice, de la design la specificatii tehnice si pana la raportul calitate/pret. Insa, gata cu laudele, acestea se vor regasi la paragraful “Concluzie” din recenzia noastra scrisa, mai intai trebuie sa vedem prin ce iese in evidenta acest televizor.

Design

Evident, primul lucru observabil atunci cand scoti din cutie un televizor este aspectul acestuia, iar la acest Star-Light 65DM7500 putem spune fara probleme ca au cu ce sa se laude, deoarece au realizat un televizor cu un aspect asbolut incredibil. Avem in primul rand, niste rame foarte subtiri, ce au ca scop evidentierea ecranului impunator de 165 centimetri. Singurul lucru ce se observa pe rama inferioara este inscriptia “Star-Light”.

Se renunta in sfarsit la acel plastic lucios, si se adopta o culoare mata. De altfel, avem si un suport de sustinere subtire, realizat din acelasi material de culoare mata, suport ce, chiar daca este subtire ne ofera senzatia de siguranta. Odata privit din lateral, observam ca televizorul se imparte oarecum in 2 parti: una superioara subtire si cealalta inferioara, unde se afla toate componentele importante, ceva mai groasa.

 

VEZI AICI ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Imagine

Dupa cum ati putut remarca inca de la capitolul “design”, avem un televizor ce se remarca printr-un ecran impunator de 165 centimetri, ecran pe care urmeaza a rula imagini 4K, tactate la o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli si cu o luminozitate de 200 cd/ metru patrat. De altfel, cei de la Star-Light tin sa precezieze ca avem si un unghi de vizibilitate perfect si anume 178 grade. De altfel, avem si functia Picture enhancements ce urmeaza a imbunatati putin calitate imaginii.

Sunet

Din punct de vedere al sunetului, cei de la Star-Light au un minus, deoarece, avem un sistem audio simplu, bazat pe tehnologie Stereo, fiind alcatuit din doua boxe cu o capacitate totala de 16W. Astfel, daca nu avem nici macar tehnologia Dolby, gasita chiar si pe un Smart TV de buget, ar fi trebuit sa avem macar o putere mai mare a sistemului audio.

Smart

Fiind un Smart TV de top, Star-Light 65DM7500 ne ofera absolut tot pachetul cu care ar trebui sa soseasca un “televizor inteligent”, nemaifiind nevoie sa se mentioneze ca odata conectati la internet avem acces la orice. Pe langa acest lucru, ne sunt oferite si functi precum Sleep Timer pentru a programa televizorul la o ora anume cand sa se opreasca singura, Scan sau Teletext progressive.

Concluzie

Ca si concluzie, avem un Smart Tv marca Star-Light, cu numele de cod 65DM7500 ce se remarca in special prin designul foarte frumos, deoarece, ca si functii “Smart”, sau sistem audio, nu putem spune ca avem ceva “uau”, fiind mai degraba un Smart TV de buget, dupa specificatii, deoarece dupa pret, ar trebui sa avem ceva mai mult, fiind un televizor ce sare bine de 2.500 lei, apropiindu-se de suma de 3.000 lei. Astfel, daca aveti in plan sa achizitionati acest model, ar fi bine sa va mai ganditi putin.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Star-Light 65DM7500”

error: Content is protected !!