Sony 43WD750B

Sony 43WD750B
5 (100%) 1 vote[s]

Sony 43WD750B este un Smart TV marca Sony, ce face parte din gama 2017 a producatorului, fiind un televizor ce iese in evidenta printr-un aspect foarte elegant, o diagonala mare, nenumarate functii si specificatii, si in final un raport calitate/pret accesibil, insa, toate aceste detalii urmeaza sa fie trecuta in revista, mai jos, pe parcursul acestei recenzii.

 

Design

Dupa cum spuneam inca de la inceput, acest televizor, dupa cum spune producatorul este fabricat intr-o tehnologie “Edge LED”, ori, daca deja ne-am familiarizat cu termenul de “Edge” din lumea smartphone-urilor si vedem ce face Samsung in zilele noastre pe piata acestor telefoane, pare ca gandul sa ne zboare tot acolo, din punct de vedere al constructiei si finisarii. Insa, la prima vedere, daca tot romanul traduce “Edge to edge” drept “fara margini”, putem spune ca nu avem de-a face chiar cu un televizor “Edge LED”, deoarece, marginile, chiar daca sunt foarte foarte subtiri pe lateral si in partea superioara, chiar si asa ele se vad destul de bine si fara probleme, ori, poate acest lucru voiau sa sugereze cei de la Sony, ca “edge” nu inseamna in adevaratul sens al cuvantului “fara margini”, ci doar niste margini duse la extrem. In al doilea rand, Sony 43WD750B mai are si un suport aratos dintr-o culoare ce imita aluminiul sau argintul, ce nu este lucios deci nu retine amprente, in timp ce in spate avem niste canale speciale pentru “adapostirea” firelor ce intra in televizor. Din punct de vedere al design-ului, putem spune ca Sony 43WD750B iese in evidenta prin acest muchii si linii foarte inguste.

 

VEZI MODELELE MAI NOI DE LA SONY AICI

 

Imagine

Dupa cum spuneam, avem un ecran realizat intr-o tehnologie de tipul Edge LED, ecran ce masoara in diagonala 109 centimetri, echivalentul a 43 cm, ecran pe care ne vor fi oferite imagini la o calitate Full HD, avand o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, fapt ce permite acestui televizor sa redea niste imagini foarte bune, din aproape orice unghi de vizualizare.

Sunet

Din punct de vedere al sunetului, Sony 43WD750B este un televizor ce emite un sunet clar, puternic si placut urechilor, datorita unor functii speciale, integrate in sistemul marca Dolby Digital, sistem alcatuit din doua boxe de 10W. Functiile despre care va vorbeam sunt Dolby Digital Plus, DTS Sound Mode si S-Force Bass Reflex pentru un sunet mai puternic, probabil pentru cei ce vor sa-si petreaca sarbatorile sau sa asculte muzica preferata pana la vecinii de deasupra.

Smart

Dupa cum spuneam, acest model de televizor este unul Smart, ceea ce ne duce din prima cu gandul la faptul ca avem multe calitati si functii integrate. In primul rand, de specificat faptul ca nu avem tehnologie 3D pe acest televizor, insa ne este oferit accestul la diferite aplicatii sau la browser pentru a putea vizualiza filmele preferate direct pe internet. De altfel, ne putem conecta si la contul de NetFlix sau intra pe YouTube, iar, daca ti s-a stricat laptop-ul si telefonul si nu poti lua legatura cu prietenii, cu ajutorul televizorului te poti conecta si pe facebook.

Concluzie

In concluzie, Sony 43WD750B este un Smart TV ce se remarca prin design-ul placut si multiplele functii intregrate pe acesta, ce se incadreaza in marja de pret de 2.000-2.200 lei, fiind o alegere inspirata daca dispuneti de o asemenea suma de bani. Probabil singurul minus al acestui TV ar fi acela ca nu dispune de calitate 4K.

 

VEZI AICI ZECILE DE COMENTARII DESPRE NOILE MODELE SONY

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!