Tigaie Tefal Ingenio Expertise inductie

Tigaie Tefal Ingenio Expertise inductie
4.5 (90%) 2 vote[s]

Daca vorbim de tigai, atunci mai mult ca sigur, primul producator care ne vine in minte este Tefal. Acest producator de tigai este fara dar si poate cel mai cunoscut si recunoscut pe piata din Romania, asta deoarece produsele sale inca sunt de calitate chiar si dupa atatia ani de productie.
Nu demult au aparut si Tigaile Tefal Ingenio Expertise pentru inductie, si au devenit foarte cautate de gospodine.

 

 

VERIFICA MARIMILE DISPONIBILE

 

Aceasta “serie” sub numele de Inginenio Expertise se caracterizeaza prin:

 maner detasabil! Da, daca il luati la set, primiti un singur maner (indiferent de numarul de tigai, oale), iar daca luati separat o tigaie de exemplu, nu primiti maner la el.
Pentru unii este mare prostie sa ai maner detasabil, insa vine cu o multime de plusuri, si doar cateva minusuri aceasta abordare a producatorului.
Cele mai importante plusuri legate de manerul detasabil ar fi spatiul de depozitare necesar pentru a depozita un set de exemplu scade considerabil.
Totodata in acest fel se va ocupa mult mai putin loc in masina de spalat vase, si sa nu uitam nici faptul ca daca luam un nou “membru” de astfel de tigaie, acesta deoarece vine fara maner, e mai ieftin. Si era sa uit un alt aspect important: fara maner se pot baga deja si in cuptorul electric sau pe gaz. Atentie! nu si microunde 🙂

Un dezavantaj la Tefal Ingenio Expertise este faptul ca nu poti folosi deodata doua astfel de articole, numai daca cumperi inca un maner… Si un maner tefal ingenio universal e undeva la 100 de lei (vezi aici)
sunt compatibile cu orice fel de suprafata de incalzire (gaz, electric, Vitroceramic sau inductie)
baza de cupru cu particule de minerale si titan, serigrafiata, cu difuziune optima a caldurii
– si evident are si Thermo-spot

In rest orice tigaie, wok, craticioara este fabricat in Franta, si calitatea fiecarui element se simte. Pana acum nu au fost semnalate probleme la familia Ingineo, insa deoarece un set de 8 piese de exemplu este destul de scump, si romanul mai bine cumpara un set ieftin pe care il schimba in maxim 2 ani 🙂

 

VEZI AICI MULTE REVIEW-URI DESPRE ACESTE TIGAI

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Tigaie Tefal Ingenio Expertise inductie”

error: Content is protected !!