Lenovo Ideapad S145-15AST cu procesor AMD A4 9125

Lenovo Ideapad S145-15AST cu procesor AMD A4 9125
3.5 (70%) 4 vote[s]

Lenovo Ideapad S145-15AST cu procesor AMD® A4 9125 este de Black Friday unul din cele mai cautate laptopuri, si mai mult ca sigur stocul se va termina in cateva minute, deoarece un astfel de laptop la oferta celor de la Emag nu gasesti!

Si chiar daca este un laptop ieftin, acesta vine echipat cu SSD de 128 GB, memorie 4 Gb, si procesor AMD® A4 9125. Daca vrei un laptop ieftin, pentru uz gen office, atunci nuci nu trebuie mai mult, insa daca vrei sa mearga si jocuri pe ele, si sa instalezi o multime de lucruri, atunci iti trebuie altceva.

 

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Inainte sa cumperi acest laptop Lenovo Ideapad S145-15AST cu procesor AMD A4 9125, e bine de stiut faptul ca :

– este echipat cu 4 GB de memorie, cea ce poate fi inlocuit cu un modul de 8 GB, insa doar daca il inlocuiesti, deoarece are un singur slot! Pentru a schomba modului de memorie, trebuie sa desfaci jumatate de laptop, caci nu are acces special pentru module.
– nu mai este la moda, asa ca trebuie sa uitam si in acest caz de unitate optica. Acesta este problema doar din cauza faptului, ca acel loc poate fi folosit pentru a pune un hard disk cu capacitati mai mare.
– SSD cam micut
– pe lateralele laptopului o sa gasim : AC Power in, port HDMI, un port de USB-A 2.0, doua porturi USB-A 3.1 Gen 1, Headphone / mic combo si SD card reader (nu stiu cine mai foloeseste asa ceva)

La un pret mic, de 500 de lei cum este pretul lui de BF, cu siguranta stocul va fi 0 in doar cateva secunde, caci chiar daca nu ai nevoie de un laptop cu aceste specificatii, merita luat.

Cu o greutate de pornire de doar 1,85 kg, IdeaPad S145 este ideal pentru atunci cand sunteti pe drum, si aveti nevoie de un laptop care porneste repede.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!