Masinile de facut paine Tefal Pain et Tresors PF250135 si Maison PF251835

Masinile de facut paine Tefal Pain et Tresors PF250135 si Maison PF251835
3 (60.95%) 21 vote[s]
Maison PF251835

Daca vrei sa-ti prepari painele acasa, vrei sa faci gem, iaurt sau chiar branza de vaci, acum exista aparat electrocasnic care sa le stie pe toate.
Astfel de modele sunt Tefal Pain et Tresors PF250135 si Tefal Pain et Tresors Maison PF251835, care desi pe multe site-uri care comercializeaza aceste modele apar ca fiind identice in afara de culoare, difera la numarul de programe.
In afara de numarul mare de programe pe care le are modelul Maisons, celelalte setari si specificatii tehnice sunt identice.

 

 

VEZI AICI PRETUL MODELULUI UN PIC MAI SIMPLU

 

Principalele caracteristici la Tefal Pain et Tresors PF250135 si Pain & Tresors Maison PF251835 :

  •  fiecare model are urmatoarele programe presetate: paine fara zahar si fara gluten, paine dulce fara gluten, prajitura fara gluten, paine integrala rapida, paine integrala, paine fara sare, paine super rapida, paine de secara, paine frantuzeasca, paine dulce, aluat dopsit, paste, prajitura, numai coacere, fiertura de ovaz, cereale, gem, iaurt. iaurt de baut si branza de vaci.
  •  modelul maison vine cu doua programe in plus fata de cele enumerae mai sus, si anume aluat fraged, si mod manual. Modul manual are 17 setari, si sincer nu am incercat ce face si ce nu.
  •  avem trei setar ide greutate de 500, 750 si 1000 gr.
  •  3 nivele de rumenire a crustei
  •  ambele modele vin cu un recipient special pentru preparea a pana la 1 litru de branza, sau iaurt
  •  au dozator automat de seminte, daca vrei sa prepari paine cu seminte 🙂
  •  aceste modele au posibilitatea de a seta cand sa inceapa programul sau cand sa termine, astfel poti sa te intorci acasa de la serviciu intr-un miros placut de paine.

In rest, ca si orice masina de facut paine, este foarte usor de folosit, caci alegi programul dorit, cantitatea preparata si nivelul de rumenire (daca e produs de panificatie).
Tefal Pain et Tresors PF250135 si Maison PF251835 insa pentru multi care si-ar dori un astfel de aparat electrocasnic in bucataria lor sunt prea scumpe, asta deoarece sunt multe alte marci mult mai ieftine pe piata.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL MODELULUI CU PROGRAME MANUALE

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Masinile de facut paine Tefal Pain et Tresors PF250135 si Maison PF251835”

error: Content is protected !!