Alecoair.ro

Alecoair.ro
4.6 (92%) 5 vote[s]

Alecoair.ro este un magazin online, care la inceput comercializa doar aparate pentru imbunatatirea calitatii aerului, cum sunt dezumidificatoarele casnice si industriale, umidificatoare, aeroterme, purificatoare de aer sau neutralizatoare de mirosuri.
Incet incet a devenit un nume cunoscut, si a inceput si comercializarea vehiculelor electrice Air Motion.

Probabil doriti sa faceti o achizitie de pe site-ul lor propriu, sau prin intermediul Emag, si vreti sa aflati mai mule detalii despre aceasta firma.
Pot spune ca o singura data am cumparat de la ei un dezumidificat pemntru camera (Maeco), care a venit repede, si nu am avut probleme de nciun fel pana acum.


Insa daca va uitati pe Emag la produsele vandute de Alecoair, acestea au primit note foarte bune, in majoritatea cazurilor numai 5 stele ­čÖé
Asta deoarece sunt vreo 15 utilizatori, care fac review-uri (evident numai bune) despre articolele vandute de Alecoair pe Emag ­čÖü Adica au oameni care sa scrie review-uri pe acest site.
Probabil va veni replica ca nu e asa, insa se poate vedea foarte usor faptul ca cei care scriu review-uri, scriu numai despre cele comercializate de aceasta firma, si nu una, ci pana la 10 produse.

Nu zic ca e firma neserioasa, ci doar modul lor de a face publicitate nu e cel mai bun – asta din pucntul de vedere al clientului .

Dau un exemplu aici: trotineta de care nu a auzit nimeni, primeste review-uri numai de 5*, si numai de la utilizatori care au doar review-uri la articole comercializate de Alecoair

 

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un g├ónd despre “Alecoair.ro”

error: Content is protected !!