Pareri despre

Electrocasnice si nu numai

Alecoair.ro

Alecoair.ro
5 (100%) 3 vote[s]

Alecoair.ro este un magazin online, care la inceput comercializa doar aparate pentru imbunatatirea calitatii aerului, cum sunt dezumidificatoarele casnice si industriale, umidificatoare, aeroterme, purificatoare de aer sau neutralizatoare de mirosuri.
Incet incet a devenit un nume cunoscut, si a inceput si comercializarea vehiculelor electrice Air Motion.

Probabil doriti sa faceti o achizitie de pe site-ul lor propriu, sau prin intermediul Emag, si vreti sa aflati mai mule detalii despre aceasta firma.
Pot spune ca o singura data am cumparat de la ei un dezumidificat pemntru camera (Maeco), care a venit repede, si nu am avut probleme de nciun fel pana acum.


Insa daca va uitati pe Emag la produsele vandute de Alecoair, acestea au primit note foarte bune, in majoritatea cazurilor numai 5 stele 🙂
Asta deoarece sunt vreo 15 utilizatori, care fac review-uri (evident numai bune) despre articolele vandute de Alecoair pe Emag 🙁 Adica au oameni care sa scrie review-uri pe acest site.
Probabil va veni replica ca nu e asa, insa se poate vedea foarte usor faptul ca cei care scriu review-uri, scriu numai despre cele comercializate de aceasta firma, si nu una, ci pana la 10 produse.

Nu zic ca e firma neserioasa, ci doar modul lor de a face publicitate nu e cel mai bun – asta din pucntul de vedere al clientului .

Dau un exemplu aici: trotineta de care nu a auzit nimeni, primeste review-uri numai de 5*, si numai de la utilizatori care au doar review-uri la articole comercializate de Alecoair

 

One Response to Alecoair.ro

  1. Andrei says:

    Service si garantii dezastruos, jepcari, garantia este la misto, nu ai parte de asa ceva! Am trimis un dezumidificator la garantie deoarece nu mai scotea apa dar el mergea si mi-au spus ca e tot ars in el si ca ma costa 450 reparatia +38 transportul, aparatul nou fiind 530. Nu il pot repara in baza garantiei deoarece este din vina mea pentru ca nu l-am trimis la ei sa imi faca mentenanta la el si este plin de praf si de asta este ars tot in el. In cartea aparatului scrie ca trebuie curatat doar filtrul, nimic de mentenanta si nici ei nu au spus nimic cand l-am cumparat (mentionez ca la aerul conditionat mi s-a pus in vedere mentenanta, bine ca nu l-am luat de la ei!) Filtrul a fost mereu curatat dar fiind foarte prost si prost pozitionat in aparat din fabrica, probabil a trecut praful de el si a intrat in aparat, unde este vina mea? In fine, nu l-am lasat la ei si l-am cerut inapoi. Inainte sa merg la OPC m-am dus la un nene care repara asa ceva si mi-a luat 50 de lei sa-l repare, nu ma interesat ce si cum, ma interesat doar ca merge. Daca eu mi-am bagat picoarele si l-am reparat, asta nu inseamna ca alt client tepuit nu va merge la OPC. Rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!