Techfit AB Generator Power 1000

Techfit AB Generator Power 1000
3.6 (72.5%) 16 vote[s]

Viata si alimentatia sunt supuse unor factori ce au uneori o influenta negativa asupra fizicului si psihicului nostru.

Stresul si mancarea nesanatoasa, bogata in grasimi si carbohidrati conduc la aparitia unui strat adipos ce ne scade increderea in corpul nostru, iar acest lucru poate conduce la depresii foarte grave.

Din fericire, exista un remediu ce ne poate reda forma fizica si psihica, sub forma aparatelor de fitness ce pot fi folosite din confortul caminului propriu.

Techfit AB Generator Power 1000 este un aparat simplu de utilizat ce antreneaza simultan sau pe rand mai multe grupe de muschi.

Astfel, abdomenul nostru va fi plat si tonifiat, bratele vor capata o forma sculptata in marmura, iar coapsele si fesele vor avea un tonus muscular de invidiat.

 

 

MULTE REVIEW-URI APAR SI AICI

 

Un corp frumos ne poate scoate in evidenta oriunde ne ducem, chiar daca evenimentele la care participam se incadreaza in categoria celor de afaceri, iar increderea in noi si psihicul vor cunoaste imbunatatiri semnificative.

Datorita intensitatii exercitiilor (ce combina pozitii de yoga cu executarea unor miscari cardio) nu trebuie sa petrecem mai mult de 5 minute lucrand zilnic, iar rezultatele nu vor inceta sa apara.

Aparatul dispune de un calculator cu afisaj LCD acolo unde sunt afisate numarul exercitiilor efectuate, al caloriilor arse si timpul petrecut la aparat.

Aparatul vine insotit de un caiet cu exercitii si o brosura ce ne ofera sfaturi despre o alimentatie sanatoasa, deoarece simpla folosire a aparatului nu este suficienta, iar miscarea trebuie completata cu o dieta alimentara specifica.

Aparatul suporta o greutate corporala de pana la 110 kilograme si are 5 trepte de intensitate (obtinute prin cresterea gradului de inclinare al mesei): pentru incepatori, intermediar, utilizatori avansati, extrem si intens.

Pernele de sprijinire a genunchilor si a bratelor sunt din spuma, ce confera un sprijin ferm si confortabil si reduc transpiratia membrelor.

Techfit AB Generator Power 1000 are o greutate de 9 kilograme.

Puncte forte:

  • Usor de anamblat si transportat;
  • Intretine si tonifiaza o gama larga de muschi;
  • Materialele folosite la realizarea produsului sunt de cea mai buna calitate;

Puncte slabe:

  • Nu poate fi folosit de cei cu probleme ale spatelui sau de suferinzii de coxartroza;

 

VEZI PRETUL ACTUAL LA ACEST APARAT AICI

 

Salvează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!