Gratarul electric Tefal OptiGrill+ XL GC722834 si GC722D34

Gratarul electric Tefal OptiGrill+ XL GC722834 si GC722D34
3.3 (65.71%) 21 vote[s]
GC722834

Daca iti place sa prepari la gratar o varietate mare de mancaruri, una din cele mai renumite gratare electrice de pe piata din romania sunt cele fabricate de Tefal. Probabil multi leaga acest nume de tigaia teflonata, insa acest producator are si electrocasnice pentru bucatarie ­čÖé
Gratarele Tefal OptiGrill+ XL GC722834 si GC722D34 sunt ultimele doua modele de la acest producator, marea diferenta dintre ele fiind doar culoarea. Primul este inox , iar cel de al doailea este negru.
Aceste modele sunt cele mai performante (la inceputul lui 2018), insa si pretul lor e destul de mare.

 

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Principalele caracterisitic, sau mai bine zis noutati la gratarele electrice Tefal OptiGrill+ XL GC722834 si GC722D34 :

Suprafata de gatit este imensa, sau mai exact este de 20×40 de cm, si asta sa mai inmultiti cu doua, deci aveti o suprafata totala de 1600 cm┬▓ ! Daca [rajoti numai pe o parte, atunci evident suprfta trebuie socotita ca fiin de 800cm┬▓ , insa si asa este foarte mare, fiind cea mai mare suprafata de gatire de la tefal, la modelele de tip grill. De aici apare si in nume XL -ul, pentru extra large.

Programele de gatire. Pana acum am avut cel mult 6 programe de gatire, si si acesta era mult peste consurenta, insa la OptiGrill+ XL GC722834 si GC722D34 avem 9 programe predefinite. Aceste programe sunt: burger, carne rosie, sandwich, carna╚Ťi, peste, pui, fructe de mare, bacon, porc, la care se adauga un program special pentru preparate inghetate.

GC722834

Manualul de utilizare chiar daca este foarte subtire, ofera toate nformatiile de care ai nevoie legate de programele pe care le are, precum si recomandari legate de setarile de gatire, chiar si in mod manual. Asa zis-ul program pentru preparate inghetate nu stiu pentru ce este bun, insa este un fel de dezghetare, cel putin la mine atat a facut.

Nivelurile de temperatura au ramas aceasi ca si la modelele precedente, adica 4 niveluri diferite, insa din care o sa folositi in deosebi doua, medu si bine facut, adica portocaliu si rosu.
Placile sunt antiaderente de o calitate superioara – fata de alte marci, si pot fi spalate in masina de spalat vase.

Tefal OptiGrill+ XL GC722834 si GC722D34 au si tava pentru colectarea sucurilor, care si ea poate fi bagat in masina de spalat vase. Sucul care rezulta in timpul prepararii poate sa curga in acest recipient pe toata lungimea placilor, deci se scurge mult mai repede, si se face mult mai putin fum.
Din pacate aceste model sunt si destul de scumpe, caci in majoritatea cazurilor pretul lor este undeva la 1000 de ron ­čÖü

 

REVIEW-URI DESPRE MODELUL INOX APAR SI AICI

 

 

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!