Star-Light YOH11S sau YOH9S ?

Star-Light YOH11S sau YOH9S ?
5 (100%) 1 vote[s]

Star-Light YOH11S sau YOH9S ?

Deoarece a venit toamna si temperaturile au scazut destul de considerabil, multi cauta un ajutor la incalzirea incaperii, sau a biroului, caci nu intodeauna ajunge incalzirea centralizata.
Unul dintre optiuni este achizitionarea unui calorifer electric, care are si plusuri dar si minusuri. Ca si incalzire cu curent, caloriferele electrice sunt cele mai fiabile in timp, insa se incalzesc mai lenti, sunt destul de grele, si ocupa spatiu semnificativ. Insa trebuie sa stiti faptul ca incalzirea electrica este si cea mai scumpa!
Producatorul Star Light are doua modele care semana foarte mult intre ele, YOH11S sau YOH9S, insa sunt diferente importante!

 

VEZI AICI O ALTA COMPARATIE INTRE CELE DOUA MODELE

 

Desi prima impresie ar fi ca sunt identice (daca va uitati online la poze, si nu stiti de ce unul e mai ieftin ca calelalt), diferente sunt.
YOH11S este un model mai mare, avand 11 elemente de incalzire. Totodata are puterea maxima de 2500W, va consuma destul de mult, insa poate incalzi o incapere (camera dintr-un apartament). Putem alege din cele trei tepte de putere de 2500/1500/1000, deci daca treapta cea mai inalta face prea multa caldura, alegem o treapta inferioara, si astfel caldura emanata va fi mai mica. Grautatea aparatului este de 11.5 kilograme.

YOH9S arata identic, insa este mai scurt, caci are doar 9 elemete de incalzire. Fiind mai mic, puterea maxima este de 2000W, fiind ideal pentru incaperi mai mici, sau daca avem putin loc in dormitorul copilului, unde vrem sa compensam caldura. Si in acest caz avem trei trepte de putere, insa acum de 2000/1200/800 W. Acesta este “mai usor”, avand 10.5 kg.

In rest, ambele modele sunt identice. Au cinci canale de ulei, au termostat , cu ajutorl caruia putem seta temperatura dorita, sunt dotate cu roti destul de mari, dar si manar, pentru o mutare cat mai usoara, caci o femeie nu o sa ia in brate un calorifer fierbinte de 11 kilograme, si o sa mute in alt loc ­čÖé
S -ul de la sfarsitul celor doua modele YOH11S sau YOH9S este culoarea aparatelor, vrea sa insemne Silver, sau mai bine zis argintiu – asta deaorece avem si variante in Gri prin modelul Star Light YOH11G.

Fiind modele mai noi, pretul este mai mic (marketing tipic de la acest producator) ca modelele anterioare, si probabil vor fi cele mai cumparate modele pe perioada iernii 2017-2018.

VEZI DIFERENTA DE PRET LA ELE AICI

 

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!