Aspiratorul fara sac Star-Light ACVS-720S

Aspiratorul fara sac Star-Light ACVS-720S
3.5 (69.41%) 17 vote[s]

Cand dorim sa cumparam un aspirator, unul din cele mai importante aspecte de luat in considerare ar fi principiul de retinere a murdariei. Asa ca putem alege din aspiratoare cu sac, aspiratoare fara sac, si aspiratoare cu filtrare prin apa. Cele cu filtrare prin apa sunt din punct de vedere a filtrarii cele mai bune, insa sunt mai scumpe, sunt mai mari, si nu de putine ori sunt de o calitate slaba. Daca cel prin apa sunt scumpe pentru Dvs, ramane ori cele cu sac, sau cele fara, numite si Cyclonic. Star-Light ACVS-720S este un model fara sac, la un pret foarte mic, insa sa vedem, ce stie si ce nu in comparatie cu alte modele.

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Avand filtru Hepa, retine impuritatile microscopice de tipul acarienilor sau a mucegaiului, protejand totodata si motorul. Filtrele Hepa sunt cele mai eficiente cand vorbim de filtrarea aerului, insa au si un minus, filtrele acestea nu intodeauna sunt lavabile, si se umplu cu particule de praf, si trebuie schimbate, iar de foarte multe ori nu se gasesc filtre de schimbat.
Star-Light ACVS-720S are specificat pe site-ul emag ca acopera 8 metrii patrati, ceea ce este eronat, deoarece cablul de alimentare are 5 metri, la care daca mai adaugam si lungimea furtunului, ajungem la 8 metri, deci o raza de acoperire de 8 metri.
Deoarece mai nou toate electrocasnicele au clasificare energetica, si tot felul de performante masurate, in cazul de fata avem :
Clasa A la eficienta energetica – maxim in momentul de fata
Clasa A la emisii de praf – asta datorita filtrului hepa, si a functiunarii pe baza de “Cyclonic”
Clasa A la performata curatarii suprafetelor dure – parchet, gresie etc…
Clasa C la performanta curatarii covoarelor.

Pentru pretul foarte mic pe care il are, nu gasim alt model care sa aiba performante mai bune, nici macar care sa se apropie de aceste performante.
Aspiratoarele Cyclonic mai au un avantaj major, si anume, sunt foarte mici, deci nu prea sunt probleme la depozitare.
Un minus din partea ACVS-720S ar fi faptul ca are doar un singur accesoriu pentru spatii inguste, care poate fi folosit si cu perie, insa peria la acesta este una care se va uza foarte repede.
Daca sunteti in cautarea unui aspirator fara sac, si va ganditi la acest model, sau cel Star-Light ACTY-1018R , care este si mai ieftin, atunci trebuie sa stiti ca cel 1018R, desi este putin mai ieftin, si are o putere a motorului mai mare, performanta de aspirare a acestuia este una mai scazuta, deci diferenta de maxim 50 de lei merita pe deplin in favoarea modelului prezentat

 

VEZI AICI GAMA COMPLETA DE ASPIRATOARE STAR LIGHT

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!