Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA no frost

Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA no frost
3.6 (71.43%) 7 vote[s]

Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA no frost

La sfarsitul toamnei 2017 a aparut un nou model de combina frigorifica de la Star Light, sub numele de CNFV-318SA. Acesta, fata de modelele precedente, desi este mai scump, aduce nenumerate noutati, Dvs decideti daca merita diferenta sau nu.
Are cel mai mare volum util (net), si anume 318 litri, care se compune din cei 87 de litri al congelatorului, si 231 de litri a frigiderului.
Unul din cele mai importante date tehnice la o combina frigorifica este consumul energetic, care este de 305kwh/an , consum cu care a obtinut eficienta energetica de A+.
Congelatorul este compus din 3 lazi, cel inferior fiind un fel de BigBox, adica cu un volum mai mare.

 

VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

Frigiderul este foarte bine compertimentat, in usa acestuia poti pune un pet de 2.5 litri. Specific acest mic detaliu, caci la multe modele acest lucru este imposibil. Si daca usa aparatului nu este destul pentru a sucul, vinul, sau alte sticle, Star-Light CNFV-318SA are si suport pentru sticle.
In total avem 4 rafturi din sticla securizata, din care inaltimea la 3 poate fi ajustata – insa nu foarte mult, doar catva centimetrii. Daca doriti sa puneti si oale mari in aparat, trebuie sa renuntati la raftul pentru sticle, sau la un raft de sticla. Insa acest lucru de obicei este valabil la orice model, de la orice producator.
Sistemul de racire este no frost, deci fara dezghetare, ca pe vremurile comuniste.

 • Functii si optiuni la Star-Light CNFV-318SA :
  Eco Breeze
  ECO Led
  ECO Dual Balance
  Eco Fresh
  Multi Frost Zone

La selectarea oricarui optiuni de functionare, pe afisajul led integrat in usa, va aparea temperaturile la care se va seta congelatorul si frigiderul.
Acest model are si un mic minus, capacitatea de congelare nu e chiar atat de buna, caci vorbim de 4.2 Kg in 24 de ore. totodata nivelul de zgomot este un pic mai ridicat, ca la modelul Star-Light CRFV-290A+, de 45 dB.
Chiar daca din poze se vede ca si cum ar fi Inox, este gri, deci atentie!

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA no frost”

error: Content is protected !!