Samsung WW70J5446FX/LE

Samsung WW70J5446FX/LE
4 (80%) 3 vote[s]

Masinile de spalat au devenit o necesitate in toate gospodariile, datorita avantajelor ce constau intr-o economie substantiala de timp,de apa si de detergent .

Unul dintre noile produse ale echipei din Coreea de Sud este masina de spalat Samsung WW70J5446FX/LE ( WW70J5446FW/LE este identic, doar ca e alb), ce foloseste tehnologia Eco Bubble. Cu ajutorul acesteia detergentul este dizolvat mai repede si transformat in bule, ce au rolul de a asigura o curatenie profunda a tesaturilor si o protectie a rufelor in fata actiunii agresive a produselor de curatare.

Incarcarea rufelor se face prin partea frontala, iar capacitatea cuvei este de 7 kilograme, suficienta insa pentru o familie nu foarte numeroasa.

Diametrul hubloului este mare, iar in cuva pot fi incarcate cu usurinta rufe voluminoase.

Designul masinii este completat de plasticul transparent folosit la realizarea hubloului, ce foloseste tehnologia Crystal Gloss si creeaza impresia unui geam de diamant.

Usa se deschide clasic, catre partea stanga, si asigura un acces si o vizibilitate excelenta in interiorul cuvei.

Cuva este din inox, iar tamburul este de tip Diamond Drum si este garantat pentru o functionare indelungata. Rezistenta folosita la incalzirea apei este din ceramica, ce asigura o incalzire rapida a apei indiferent de temperatura acesteia si are o inertie termica mai mare fata de o rezistenta clasica.

 

VEZI AICI OFERTA COMPLETA LA SAMSUNG

 

Viteza de centrifugare este excelenta, cele 1400 de rotatii pe minut asigurandu-ne ca rufele vor fi uscate aproape integral atunci cand le vom scoate din masina, produsul fiind incadrat in clasa de eficienta B la stoarcere.

Clasa energetica este A+++, ceea ce duce la un consum de curent foarte mic, cifrat in jurul valorii de 166 kWh pe an.

Ceea ce uimeste la acest produs este consumul de apa, care este extraordinar de mic, de numai 7400 litri anual.

Programe de spalare desprinse din viitor

Masina de spalat Samsung WW70J5446FX/LE ca si  WW80J5446FX/LE care are capacitate de 8 kg are 14 programe:

 • bumbac: utilizat pentru spalarea hainelor din bumbac. Durata programului si numarul de limpeziri se regleaza automat un functie de greutatea incarcaturii;
 • sintetice: folosit pentru spalarea rufelor sintetice;
 • lana: dedicat curatarii unor cantitati mici de haine de lana (sub 2 kilograme). Acest program inmoaie progresiv rufele si le invarte lent, pentru a proteja fibrele impotriva deformarii;
 • centrifugare: este un ciclu suplimentar de centrifugare ce se adauga la un program clasic;
 • clatire plus centrifugare: este o limpezire suplimentara dupa aplicarea balsamului pe rufe;
 • curatarea ecologica a tamburului: este folosit pentru curatarea antibacteriana si a mizeriei ramase in tambur;
 • super eco wash: este un ciclu de spalare ecologic, ce utilizeaza transformarea detergentului cu ajutorul bulelor de aer realizat la o temperatura scazuta a apei, fapt ce duce la o economie de energie electrica;
 • spalare rapida: este un program utilizat pentru o cantitate mica de haine ce au un grad redus de murdarie, relizat la o temperatura mica si utilizand in jur de 20 de grame de detergent;
 • spalare zilnica: folosit pentru articolele zilnice;
 • delicate: utilizat pentru rufe delicate sau pentru cele ce poarta eticheta ”a nu se spala la masina”;
 • haine inchise: un program ce include o serie de limpeziri suplimentare si o viteza de centrifugare redusa;
 • lenjerie de pat;
 • baby care: programul include multiple cicluri de limpezire, pentru a indeparta toate urmele de detergent ce ar putea intra in contact cu pielea delicata a nou nascutilor;
 • optiuni: include functia prespalare (un ciclu de spalare suplimentar utilizat inaintea programului principal) si intensiv (ce este folosita pentru rufele foarte murdare, iar timpul de functionare al programului este foarte mare).

Panoul de control are in partea centrala butonul de inox al selectorul de programe, ce este inconjurat de denumirea completa a programelor. Acest lucru ne ofera o noua economie de timp, deoarece nu mai este necesar sa consultam instructiunile.

In dreapta selectorului de programe se regaseste afisajul digital pe care regasim informatii despre programul in desfasurare, timpul ramas din program, sau codul ce anunta erorile.

Sub afisaj sunt tastele cu aspect metalic pentru:

 • reglarea temperaturii;
 • schimbarea numarului de limpeziri din ciclul in desfasurare;
 • viteza de centrifugare;
 • optiuni;
 • inmuiere cu bule, utilizata pentru o curatare in profunzime a fibrelor ce adauga 30 de minute de spalare in cadrul a cinci programe;
 • usor de calcat;
 • delay end.

Toate aceste butoane ne ofera posibilitatea de a modifica parametrii chiar daca este in derulare un program de spalare, iar valorile acestora sunt afisate pe afisajul LCD al masinii.

In partea dreapta sunt pozitionate butonul de alimentare si de ”start / stop”.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

 

Motor fara trepidatii si foarte economic

Motorul este de tip Digital Inverter, un produs de ultima generatie ce elimina in totalitate vibratiile din momentul centrifugarii, ofera un nivel de zgomot scazut (62 dB la spalare si 79 dB la centrifugare) si un consum energetic mic.

Acesta beneficiaza de o certificare a duratei de viata de minim 10 ani oferita de catre Verband Deutscher Elektrotecniker – VDE.

Functiile suplimentare sunt numeroase si deschid utilizatorului noi orizonturi.

Functia Bubble Soak inlatura petele, indiferent de profunzimea acestora si de vectorii ce le-au produs.

Programul de spalare este suplimentat prin adaugarea unui ciclu prealabil, iar bulele produse cu ajutorul noii tehnologii Eco Bubble curata in profunzime rufele.

Copii se pot juca in preajma masinii de spalat fara grija ca pot modifica accidental comenzile. Functia Child Lock blocheaza tastele aparatului, iar programele nu mai pot fi modificate.

Functia  ”Usor de Calcat” previne sifonarea rufelor prin faptul ce ciclul de centrifugare este impartit in mai multe miniprograme succesive, iar functia ”Finalizare Intarziata” permite modificarea orei de sfarsit a unui program.

Functia StayClean ne scapa de toate problemele cauzate de mucegaiul ramas in sertarul de depozitare al detergentului datorita unui sistem ingenios de spalare sub presiune.

Diagnosticarea defectiunilor masinii incepe pe internet

Sistemul Smart Check ofera oricarui posesor al unui smartphone posibilitatea de a diagnostica si repara masina de spalat. Nu este necesar decat un router, iar softul ne ofera imediat solutia potrivita pentru repararea produsului.

Astfel, se evita costurile generate de aparitia instalatorilor si se face o economie semnificativa de timp.

Masina de spalat Samsung WW70J5446FX/LE are dimensiunile 850 x 600 x 550 (mm) si o greutate de 61 de kilograme.

Puncte forte:

 • hubloul cu diametru mare;
 • motor puternic si economic;
 • viteza de centrifugare excelenta;
 • programe si functii suplimentare numeroase;
 • display mare ce afiseaza informatii numeroase.

Puncte slabe:

 • capacitate de incarcare relativ mica;

 

ALTE DETALII GASITI SI AICI

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!