Sharp LC-32HG3242

Sharp LC-32HG3242
5 (100%) 1 vote[s]

Sharp LC-32HG3242 este un simplu televizor de buget, ce face parte din gama 2017 a acestui producator, nefiind un televizor ce vrea sa iasa in evidenta printr-un anume lucru, insa, datorita unui pret destul de scazut si a unor specificatii in plus, pe care nu orice televizor din acest segment de pret le are, putem spune ca te-ar putea convinge. Insa, inainte de a ne da cu parerea despre acest televizor, sa trecem in revista dotarile sale.

 

Design

Nu incepem cu o “dotare” anume, ci incepem cu cel mai important lucru, din punct de vedere “exterior” si anume designul. Avem un televizor simplu din punct de vedere al designului, ce ne ofera niste linii destul de groase, ce ingradesc destul de bine ecranul de 81 centimetri al acestui televizor, alaturi de un suport asa cum am mai putut observa si la LG, realizat din doua picioare dispuse in fata, respectiv in spatele ecranului acestui televizor, Sharp LC-32HG3242 se remarca prin faptul ca cel putin la liniile televizorului nu s-a mai folosit acel plastic lucios, ci s-a abordat materialul mat, luciosul ramanand doar pentru suport. Nici cu grosimea nu putem spune ca stam prea bine, fiind un televizor de-a dreptul gros, indiferent de partea in care privim. Chiar daca este ceva mai gros in zona mijlociu-inferioara, acesta este destul de gros si in partea de sus, unde teoretic nu ar trebui sa fie.

 

VEZI AICI NOILE MODELE SHARP

 

Imagine

Iata ca acum urmeaza si primii termeni tehnici, odata cu trecerea la capitolul “imagine”. In primul rand, Sharp LC-32HG3242 este un televizor ce ne ofera o diagonala de 81 centimetri pe care urmeaza a rula imagini HD, tactate la o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Ce e drept, aici puteam avea asteptari de la Sharp, deoarece ei insasi sunt producatori de ecrane, ceea ce inseamna ca s-ar fi putut aborda fie o rezolutie Full HD, fie o diagonala mai mare. Avem si o functie integrata in acest capitol, chiar daca nu avem de-a face cu un Smart Tv, fiind vorba de Active Motion 100.

Sunet

La sunet putem spune ca stam foarte bine. Daca televizorul nu se remarca printr-o capacitate totala “wow, fiind de doar 16W, avem la baza o multitudine de functii ce au ca scop imbunatatirea calitatii sunetului, pe langa functiile Dolby de care dispune aproape orice televizor din zilele noastre. In concluzie, sunetul nu ar trebui sa fie o problema pentru televizorul Sharp LC-32HG3242

Smart

Nu avem un televizor Smart, insa chiar si asa, producatorul nu s-a silit sa adauge cate ceva “smart” la fiecare capitol, insistand mai mult pe cel al capacitatii audio, probabil acestia avand incredere in ecranele de bune calitate pe care le fabrica.

Concluzie

Ca o concluzie, daca esti adeptul unui simplu televizor, ai un buget redus si nu te intereseaza prea mult aspectul acestui televizor, putem spune ca acest model ar putea fi o alegere optima in ceea ce tine de o camera ceva mai spatioasa.

 

VERIFICA DACA MAI ESTE PE STOC ACEST MODEL AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!