Caserolele TEFAL Clip and Close Plastic

Caserolele TEFAL Clip and Close Plastic
5 (100%) 2 vote[s]

Chiar daca in prima faza mi se parea amuzant faptul ca Tefal a inceput sa aiba si caserole din plastic, si nu credeam ca poate aduce noutati pe aceasta nisa foarte veche si fara mari posibilitati de inovare, TEFAL Clip and Close Plastic este un pic diferit de cele pe care le detineam pana acum.

Evident cand e vine vorba de plastic si alimente, toata lumea stie ca nu e cel mai sanatos mod de stocare a acestora. Insa ceea ce este important la plastic, este faptul daca contine sau nu BPA. Cele fara BPA sunt considerate inadecvate pentru pastrarea alimentelor. Insa TEFAL Clip and Close Plastic este fabricat in Germania, are o garnatie de 30 de ani, si e certificat ca fiind fara BPA.

 

VEZI AICI PRETUL ACESTOR CASEROLE LA DIFERITE MARIMI

Chiar daca nu am incercat pana acum cu caserolele de acasa, eu eram ferm convins de faptul ca acestia nu pot fi folosite pentru a incalzi alimentele in cuptorul cu microunde. Cele de la tefal pot fi folosite linistit in microunde, nu va fi afectat calitatea alimentelor in nicio masura.
TEFAL Clip and Close Plastic vine cu un sistem de etansare nou, care garanteaza o igiena de 100%. Sistemul de etansare si capacul sunt foarte bine prinse unul de celealat, astfel nu vor fi goluri greu accesibile pentru germeni. Practic sistemul de etansare nu prezinta spatii libere care sa faciliteze aparitia germenilor.
Acest sistem de prindere este atat de eficace, incat poti sa rastorni caserola, si chiar daca a fost plin de ceva lichid, continutul ramane in caserola.
Pentru cei care detin masina de spalat vase, trebuie precizat faptul ca caserolele pot fi spalate in acestea.
Cu o gama foarte variata de modele, de diferite forme si volum, cu siguranta gasesti modelul ideal pentru tine, sau un set complet.
Caserolele au un pret incepand de la 10 lei (alea micute), insa pretul unui set poate ajunge si la 90 de lei.

 

VEZI AICI NOILE MODELE DIN STICLA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!