Statia de calcat Tefal Pro Express Ultimate Care GV9571E0 si GV9570E0

Statia de calcat Tefal Pro Express Ultimate Care GV9571E0 si GV9570E0
3.9 (78.18%) 11 vote[s]

Daca doresti o stati de calcat super puternica care rezista la folosiri dese si lungi, insa nu vrei chiar cel mai performant model de la Tefal, Pro Express Ultimate Care GV9571E0 si GV9570E0 pot fi o alegere buna pentru tine. Cu siguranta nu sunt chiar ieftine, insa vor oferi un jet de abur constant foarte mare, alaturi de o presiune foarte mare
Cele doua modele din punct de vedere a functionalaitatii sunt identice, numai la culoare difera. GV9570E0 este albastru intens, iar GV9571E0 este Port royal (un fel de rosu)- de as ti ce inseamna asta.. ­čÖé

 

Principalele caracteristici tehnice la statia de calcat Tefal Pro Express Ultimate Care GV9571E0 si GV9570E0 :

– tehnologia de ultima generatie incorporata optimizeaza consumul de apa pentru a oferi un abur variabil exceptional de pana la 160 de grame pe minut, pentru sesiuni perfecte si o indepartare usoara a cutelor de pe tesaturi.
jetul de abur este si mai puternic de atat, caci poate avea valori de pana la 550 de grame pe minut, fiind ideal pentru materialele groase.
– aburul are o presiune mare, care penetreaza cu usurinta tesaturile. Presiunea maxima atinsa de aceste modele este de 7.8 bar.
– Tefal Pro Express Ultimate Care GV9571E0 si GV9570E0 au integrate un sistem dublu de protecte denumit Protect System, care transforma picaturile si scurgerile de abur si previne aparitia petelor. Tot in acest timp colectorul anticalcar face posibil indepartarea calcarului mult mai usor.
talpa este din Durilium Airglide Autoclean , fiind una din cele mai rezistente la zgariuturi.
– deoarece poate aea un consum de apa destul de mare cand este folosit jetul de abur, capacitatea rezervorului de apa este una semnificativa, de 1.9 litri. Chiar daca cu acesta va ocupa mai mult loc, putem calca aparatul un timp indelungat, fara a reumple rezervorul. Rezervorul totusi este detasabil, si foarte usorde reumplut.
– setarile legate de cantitatea de abur sunt pe manerul fierului de calcat, deci ai un control total si la indemana tot timpul.
– pentru a face o presiune asa de mare, si de a putea incalzi o cantitate de apa asa de mare, GV9571E0 si GV9570E0 vor avea un consum maxim de 2800 W.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

Chiar daca valorile legate de presiunea si cantitatea aburului nu sunt cele mai mari la Tefal Pro Express Ultimate Care GV9571E0 si GV9570E0, acestia raman printre cele mai puternice statii de calacat de la Tefal.

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!