Star Light 40DM5600 Un televizor potrivit tuturor nevoilor

Star Light 40DM5600 Un televizor potrivit tuturor nevoilor
5 (100%) 2 vote[s]

Star Light este o marca ce nu mai are nevoie de aproape nicio prezentare, deoarece produsele oferite de aceasta companie sunt fiabile si ne ofera un produs de calitate obtinut la un pret corect.

Unul dintre televizoarele cele mai robuste este Star Light 40DM5600, un aparat ce ne ofera imagini clare la o rezolutie HD.

Caracteristica de baza a televizorului este diagonala mare, de 100 de centimetri. Chiar daca aceasta este departe de diagonalele unui smart tv, 40DM5600 ne ofera o imagine net superioara televizoarelor cu o diagonala clasica, de 80 centimetri.

 

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

 

Televizorul perfect pentru bugetele reduse

Chiar daca este un televizor ieftin producatorul nu a sacrificat calitatea in detrimentul pretului. Rezolutia Full HD (1920 x 1080) este un standard de baza, iar timpul de raspuns de 8 milisecunde este mai mult decat rezonabil.

Aspectul imaginii este insa in standardul televizoarelor moderne (16 : 9) si ne ofera o imagine clara si patrunzatoare, ce are darul de a ne aduce in mijlocul familiei personajele din cel mai indragit serial.

Chiar daca semnalul companiei de cablu nu este perfect 40DM5600 ne va ajuta la imbunatatirea calitatii imaginilor prin cele doua functii suplimentare cu care este prevazut: De – Interlace si Picture Enhancements.

Aceste tehnologii preiau semnalul pe care il prelucreaza si il amplifica, ridicand astfel calitatea imaginilor receptionate.

Unghiul de vizualizare este excelent si egaleaza performantele unor televizoare din gama superioara de pret. Cele 178 de grade ne permit sa urmarim imaginea din orice colt al camerei si sa fim siguri ca aceasta se vede la fel de bine.

Designul televizorului este destul de modern si se incadreaza in ultimele tendinte din domeniu. Rama este subtire si bine conturata, insa daca privim televizorul din lateral vom vedea ca acesta este destul de gros.

Faptul ca televizorul nu este de tip SMART nu ar trebui sa ne deranjeze foarte tare, deoarece in afara acestui fapt toate caracteristicile sunt identice cu cele ale unui televizor din aceasta gama.

 

CATEVA REVIU-URI APAR SI AICI

 

Televizorul 40DM5600 este potrivit tuturor nevoilor

Sistemul de sunet este format din doua boxe de 8 wati, iar tunerul digital este prezent in dotarea standard si ne va usura selectia si memorarea programelor.

Televizorul va ramane insa un element central pentru divertismentul familiei deoarece este prevazut cu un player multimedia (VLC Media Player), ce ne va ajuta sa urmarim cele mai indragite filme de pe un stick de memorie sau un hard extern.

In acelasi timp vom scapa de vechiul decodor si de cablurile ce se intindeau prin toata casa datorita slotului CI+ cu care este echipat televizorul. Nu vom avea nevoie decat de o cartela speciala pe care o vom valida la operatorul nostru de televiziune si vom urmari astfel programele preferate folosind numai telecomanda televizorului.

Televizorul pastreaza si butoanele devenit clasice pentru controlul televizorului:

  • Pornit / oprit;
  • Control volum;
  • Control canal;
  • Control sursa;

Telecomanda are tastele mari si usor de manevrat, iar faptul ca are un buton ce poate comuta direct intre ultimele canale vazute este un lucru destul de rar la un televizor din aceast gama de pret.

Conectivitatea este suprinzator de buna. Porturile se pot gasi in partea laterala a televizorului:

  • Intrare PC;
  • Port USB;
  • Intrate component;
  • Intrare Scart;
  • Minijack casti;
  • 3 porturi HDMI.

Consumul de energie electrica este foarte mic, televizorul fiind incadrat in clasa energetica A++.

Televizorul Star Light 40DM5600 are dimensiunile (cu stand) de 908 x 575 x 217 milimetri si o greutate de 6.4 kilograme.

 

VEZI AICI TOATA GAMA DE MODELE DE LA ACEST PRODUCATOR

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!