Toshiba 43U5663DG

Toshiba 43U5663DG
5 (100%) 2 vote[s]

Chiar daca producatorul Toshiba nu tine mortis sa lanseze cat mai multe televizoare, se pare ca atunci cand o face, lnaseaza ceva bun, iar astazi urmeaza sa vorbim despre Toshiba 43U5663DG, un Smart TV ce pare sa se remarce din aproape orice punct de vedere, avand si un raport calitate/pret decent pentru ceea ce ne ofera pachetul complet, ceea ce inseamna ca asta nu reprezinta varful de gama pentru producator, dar toate detaliile tehnice le vom mentiona indata, mai jos.

Design

Putem spune inca de la inceput ca avem un televizor aspectuos, in special privit din fata, deoarece, nu ne putem lauda ca avem la dispozitie un model foarte subtire de la televizor, ba chiar fiind destul de gros privit din laterale, insa este de inteles tinand cont ca putem realiza aproape orice operatiune de pe acest televizor. Dupa cum spnueam, avem o rama ingusta si subtire ce probabil are ca scop evidentierea unui ecran de 109 centimetri. Singura margine ceva mai groasa fiind cea din zona inferioara unde se situeaza si inscriptia celor de la Toshiba.

 

Din punct de vedere al materialului, avem un plastic lucios ce pare sa fie un magnet al amprentelor si al prafului, plastic lucios cde se remarca si din punct de vedere al suportului de sustinere. Avem un suport ce se aseamana putin cu cele pe care le intalnim la televizoarele Sharp sau LG.

 

 

AICI AM VAZUT MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Imagine

Dupa cum probabil ati observat inca de la capitolul “Design”, avem un ecran de 109 centimetri, ecran ce este evidentiat de o rama subtire. Si, este un ecran ce are motive pentru care sa fie evidentiat, deoarece pe acesta urmeaza a fi rulate imagini la o calitate 4K, tactate la o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, in timp ce unghiul de vizibilitate este perfect: 178 grade/178 grade. De altfel, avem si functiile de care trebuie sa beneficieze absolut orice Smart TV atunci cand vorbim de imagine, astfel, urmand sa avem o imagine fluida pe acest ecran.

Sunet

Din punct de vedere al sistemului audio, avem doua boxe cu o capacitate totala de 20W, ceea ce inseamna ca vom avea un sunet destul de puternic, insa, cu ajutorul tehnolgoiilor Dolby, nu ne putem face probleme vizavi de calitate acestui sunet.

Smart

Toshiba 43U5663DG este un Smart TV ce ne pune aproape totul la dispozitie odata conectati la o retea Wirelless, de la accesarea unui website de pe browser si pana la vizionarea de continut audio sau video pe orice platforma, de la YouTube la Netflix si orice alta platforma alegeti

Concluzie

Asadar, in urma citirii acestei recenzii, speram ca tu deja ti-ai format o parere vizavi de acest Smart TV, insa concluzia si parerea noastra este ca, la pretul pe care il are, poti alege un Smart TV ceva mai aratos decat acest Toshiba 43U5663DG, care, ce e drept, nu este deloc “uau”.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!