Star Light 40DM6600, un televizor pentru toti

Star Light 40DM6600, un televizor pentru toti
5 (100%) 1 vote[s]

Atunci cand ne dorim achizitionarea unui televizor LED Full HD modelul Smart Star Light 40DM6600 este unul dintre primele modele la care ar trebui sa ne gandim, datorita performantelor bune ce pot fi obtinute pentru un pret decent.

Acest model este destinat amatorilor de noutati ce nu au un buget consistent, iar prima caracteristica ce iese in evidenta este diagonala de 100 de centimetri. Este adevarat ca aceasta nu este uriasa ca in cazul altor televizoare din gama smart, dar este mult mai buna decat cea clasica (de 80 centimetri) iar diferenta este usor de observat.

Modelul a fost lansat pe piata la sfarsitul anului 2017 si a devenit in scurt timp unul dintre cele mai populare televizoare ale echipei Star Light.

 

 

MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Star Light este o marca fiabila

Fiabilitatea este un element ce iese in evidenta in cazul produselor Star Light, iar 40DM6600 nu face exceptie de la regula. Chiar daca designul televizorului nu este unul iesit din comun, acesta este decent si nu ne va strica aspectul modern al sufrageriei iar faptul ca avem un produs ce se strica foarte greu ne face sa trecem cu vederea carcasa putin mai mare a televizorului.

Sistemul de operare Android echipeaza de obicei marcile mai scumpe, iar prezenta acestuia nu va face decat sa ne bucure si sa ne asigure accesul la o gama larga de aplicatii (peste 3 milioane de programe ce pot fi instalate oricand). Cel mai mare avantaj este faptul ca acestea sunt dezvoltate in permanenta, asa incat numarul acestora va creste in fiecare luna.

Ecranul este de tip LED, asa incat televizorul va consuma foarte putina energie electrica iar durata de viata este practic nelimitata. Tehnologiile inovative folosite de echipa Star Light ne ofera un unghi de vizualizare larg, de 178 de grade, ceea ce inseamna ca imaginea oferita de televizorul 40DM6600 va ramane foarte clara indiferent de locul in care o vom privi.

Rezolutia ecranului este buna pentru un televizor din clasa lui, de 1920 x 1080 pixeli, iar luminozitatea de 200 cd / m reprezinta un optim pentru fiecare utilizator.

Timpul de raspuns insa este ceva cam mare, de 8 milisecunde, iar aspectul imaginii este de 16:9.

Ceea ce este clar este faptul ca imaginea are o calitate deosebita, chiar daca standardul acesteia nu ajunge la nivelul 4K.

Claritatea imaginii este imbunatatita de doua functii speciale destinate „ridicarii” calitatii imaginilor: De – Interlace si Picture Enhancements.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

 

40DM6600  este un televizor destinat divertismentului

Televizorul este insa un adevarat nod central pentru divertismentul familiei. Filmele vor deveni cel mai bun prieten al nostru si pot fi urmarite atat prin aplicatiile pay per view Netflix sau Hulu cat si folosind Youtube sau aplicatia speciala Kodi.

Conectarea la internet se realizeaza deosebit de usor si elimina cablurile atat de inestetice. Nu vom avea nevoie decat de un router, iar placa wi – fi isi va face imediat treaba.

Aplicatia speciala Aptoide este folosita impreuna cu Kodi si ne va ajuta sa gasim locurile unde vom putea urmari filme online in siguranta.

Daca nu avem rabdare sa cautam filme online sau conexiunea internet este ceva mai slaba nu trebuie sa ne facem prea mari probleme. Televizorul are integrat un player multimedia (VLC Media Player), asa incat tot cea ce avem de facut este sa ne conectam un hard disk extern iar seara ne va fi infrumusetata de cele mai recente filme.

In plus, sufrageria noastra va fi mai putin incarcata de aparate electronice si telecomenzi. Star Light 40DM6600 este prevazut un un slot CI+ ce elimina cablurile de conectare si decodorul clasic utilizat de catre companiile de televiziune prin cablu, iar programele pot fi accesate folosind telecomanda televizorului.

Sistemul audio nu este iesit din comun dar se mentine in linia traditionala a acestui televizor si este format din doua boxe de cate 8 wati fiecare.

Conectica este insa foarte buna si ne permite sa „legam” televizorul de mai multe periferice: laptopuri, console de jocuri, sisteme audio 5.1, etc.

Astfel, pe partile laterale vom gasi urmatoarele porturi:

  • 1 intrare PC;
  • 1 port USB;
  • 1 intrare component;
  • 1 intrare scart;
  • 1 minijack pentru casti;
  • 3 porturi HDMI.

Televizorul Star Light 40DM6600 are dimensiunile (cu stand) de 908 x 534 x 86 milimetri si o greutate de 6.4 kilograme.

 

VEZI AICI SI ALTE SPECIFICATII TEHNICE AL ACESTUI MODEL

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Star Light 40DM6600, un televizor pentru toti”

error: Content is protected !!