Televizorul Star Light 24DM2200

Televizorul Star Light 24DM2200
5 (100%) 2 vote[s]

Un televizor potrivit pentru spatii mici

Star Light este o marca ce reprezinta garantia oferita de numele Emag, iar televizorul Star Light 24DM2200 este un nume ce s-a impus pe piata televizoarelor destinate camerelor de mici dimensiuni sau ale celor de hotel.

Avand o diagonala de 60 de centimetri este televizorul ideal pentru birouri, poate servi cu destul de mult succes si ca monitor pentru calculator sau pentru sisteme de paza. Ne vom putea procura astfel un monitor performant cu o diagonala foarte mare la un pret mult mai bun fata de achizitia unui monitor clasic.

 

 

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET DE PE PIATA

 

Televizorul ideal pentru office

Rezolutia televizorului este insa HD Ready (1366 x 768 pixeli) iar timpul de raspuns este de 8.5 milisecunde. Chiar daca aceste caracteristici nu par la prima vedere extraordinare, imaginea oferita de 24DM2200 este clara si ne ofera culori bine conturate, iar acest lucru este subliniat si de cele doua functii speciale ce sunt responsabile cu ridicarea calitatii imaginilor: De – Interlace si Picture Enhancements.

Acestea vor descompune imaginea originala pe care o vor amplifica obtinandu-se astfel o calitate net superioara a imaginilor afisate.

Culorile pot fi mai sterse uneori (lucru de asteptat oarecum de la un televizor HD Ready) dar contrastul este bun iar bleedingul lipseste cu desavarsire.

Unghiul de vizionare este insa excelent, de 178 / 178 grade. Aceasta inseamna ca imaginile oferite de televizor vor fi la fel de clare indiferent de pozitia din care vom privi ecranul.

Ecranul de tip LED inseamna un consum foarte mic de energie electrica, iar uzura redusa ne va permite sa ne bucuram de serviciile televizorului o perioada lunga de timp.

Sunet puternic pentru camera noastra

Luminozitatea este de buna calitate (180 cd / m) iar aspectul imaginii este cea potrivita pentru un televizor de ultima generatie: 16 : 9.

Materialele din care este realizat aparatul sunt dintre cele mai bune, iar rama subtire il face televizorul ideal pentru fiecare incapere. Trebuie insa sa avem grija unde il vom amplasa, deoarece carcasa este ceva mai groasa.

Sunetul este clar si puternic, neasteptat de bun pentru un televizor atat de mic. Cele doua boxe de 5 wati isi fac cu brio treaba indiferent de profilul emisiunilor la care ne vom uita.

Slotul CI+ ne va scapa de vechiul decodor si de cablurile de legatura de care ne impiedicam prin casa. Cartela speciala va fi introdusa in slotul situat pe laterala televizorului, iar schimbarea programelor se face utilizand telecomanda.

Selectia si memorarea canalelor este mai simpla ca niciodata deoarece 24DM2200 beneficiaza de serviciile unui tuner digital DVB – T / C integrat.

 

MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Playerul multimedia este unul dintre elementele de atractie ale televizorului pentru ca ne permite sa urmarim serialele si filmele preferate conectand un hard disk extern.

Televizorul poate fi conectat cu usurinta la o consola de jocuri sau un sistem audio performant datorita conecticii excelente. Pe laterala televizorului pot fi gasite urmatoarele porturi:

  • Minijack casti;
  • Intrare SCART;
  • Port USB;
  • Intrare PC;
  • Intrare component;
  • 1 port HDMI.

Televizorul poate fi amplasat pe suportul ce este inclus in pachetul standard, dar poate fi prins si pe perete cu foarte mare usurinta deoarece este compatibil VESA.

Telecomanda este intuitiva si usor de utilizat avand o raza de actiune mare (7 – 8 metri), iar meniul televizorului este disponibil in mai multe limbi, printre care si romana.

Televizorul Star Light 24DM2200 are dimensiunile (standul fiind inclus) de 557 x 358 x 160 milimetri si o greutate de 2.4 kilograme.

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!