Dri Buddi Air – Un uscator economic destinat spatiilor mici

Dri Buddi Air – Un uscator economic destinat spatiilor mici
2.5 (50.83%) 24 vote[s]

Una dintre intrebarile pe care si le pun cei ce stau la bloc este cum sa ne uscam hainele fara sa afectam atmosfera din casa sau calitatea tesaturilor. Raspunsul este uscatorul cu aer cald Dri Buddi Air, un produs ce are avantajul de a fi amplasat in absolut orice colt al casei, iar pretul de achizitie este substantial mai mic fata de un uscator de rufe clasic.

In plus, uscatorul de rufe obisnuit ne va subtia hainele datorita caldurii excesive din interior, iar dupa o perioada de timp hainele vor incepe sa miroasa urat datorita aerisirii insuficiente a tamburului.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST USCATOR DE RUFE

 

Uscatorul economic este la indemana oricui

Uscatorul cu aer cald Dri Buddi Air poate fi amplasat cu usurinta oriunde dorim, iar datorita cadrului rigid construit dintr-un otel special putem agata umerase cu o greutate totala de pana la 14 kilograme (se pot usca pana la 20 de obiecte de imbracaminte).

Este recomandat insa sa nu folosim uscatorul la capacitate maxima deoarece hainele au nevoie de spatiu intre ele pentru a permite curentului de aer cald sa circule lejer. Cel mai indicat este sa uscam 6 – 8 haine pe care sa le lasam toata noapte in uscator pentru a obtine un randament maxim.

Uscatorul este usor de asamblat si tot ce avem de facut este sa il introducem in priza si sa pornim motorul de 900 wati situat in partea de jos, ce va genera curentul de aer cald care ne va usca rapid hainele.

Dri Buddi Air ne ofera doua programe pentru uscarea hainelor:

  • Uscare continua (comutatorul se va roti in sens contrar acelor de ceasornic);
  • Uscare presetata (temporizatorul va fi invartit in sensul acelor de ceasornic, setandu-se un interval de uscare a rufelor cuprins intre 30 – 180 de minute).

Avantajul major oferit de acest uscator este ca hainele se vor usca pe umeras, iar acest lucru inseamna mai putine cute si haine moi si placute la atingere. Acest lucru inseamna si mai putin timp petrecut in fata fierului de calcat, lucru ce ne va elibera programul.

Daca ne dorim haine foarte moi si delicate este indicat sa folosim mai mult balsam atunci cand spalam rufele, iar rezultatul pe care il vom obtine folosind uscatorul ne va uimi cu siguranta.

Uscatorul cu aer cald Dri Buddi Air poate fi amplasat in orice colt al casei spre deosebire de uscatorul clasic, iar acest lucru este evidentiat de dimensiunile reduse: 160 x 65 centimetri

Acesta se monteaza foarte usor: vom monta picioarele apoi vom asambla cadrul metalic (prin infiletare) iar ulterior vom monta suporturile pentru umerase si totul va fi gata.

Designul aparatului este unul ce se incadreaza in orice stil de amenajari interioare, cu un minus pentru pozitia temporizatorului. Acesta este amplasat in interiorul aparatului in partea de jos a uscatorului si este destul de greu de accesat atunci cand uscatorul este in functiune.

Un uscator rezistent si fiabil

Cadrul uscatorului este deosebit de rezistent si nu se va indoi nici daca greutatea rufelor aflate la uscat este putin mai mare decat cea maxima. Acesta beneficiat si de o serie de tratamente speciale pentru a rezista la uzura si la coroziune, fapt ce ne garanteaza o perioada lunga de folosire.

Uscatorul cu aer cald Dri Buddi Air ne va proteja hainele si contra mirosului neplacut ce isi poate face aparitia in cazul uscatoarelor clasice, deoarece invelisul acestuia este usor de spalat si isi va pastra prospetimea o perioada mai lunga de timp.

Produsele ce consuma mai putina energie electrica sunt foarte apreciate astazi cand utilizatile se scumpesc pe zi ce trece. Dri Buddi Air consuma in jur de 1200 W (fata de 2700 W cat consuma un uscator clasic) iar bugetul familiei va fi astfel protejat.

 

ALTE PARERI SI REVIEW-URI APAR SI AICI

 

Uscatorul va proteja si linistea familiei deoarece motorul este silentios si nu vor exista alte zgmote in timpul uscarii rufelor, iar cablul electric este suficient de lung pentru a nu ne face probleme daca nu avem o priza in apropierea aparatului.

In plus nu va exista riscul ca acesta sa se infunde, deoarece nu exista niciun  filtru de scame, condensatori sau tavita de condens ce necesita golire.

Continutul pachetului consta in doua gratare superioare, husa, tuburile inferior si superior, motorul, trei picioare si o placa hidroizolatoare.

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!