Tefal FE800A38 Cuisine Companion un robot de nota 10

Tefal FE800A38 Cuisine Companion un robot de nota 10
3.6 (71.11%) 18 vote[s]

Cand ne gandim la un robot de bucatarie, avem asteptari mari, ca acesta sa faca cat mai multe lucruri in locul nostru, sau sa ne usureze munca, insa ceea ce stie robotul multifunctional Tefal FE800A38 Cuisine Companion este mult peste asteptarile mele. De obicei robotii ne ajuta la taiere, maruntire, prepararea aluatului sa amestecam si sa obtinem o frisca omogena foarte usor.
Tefal Cuisine Companion este cu totul altceva.

Acesta poate sa prepare supe, sosuri, are si functie de slow cooker, totodata poate prepara aluate, frisca si chiar si mancaruri preparate cu aburi. Cuisine companion este total altceva ce am vazut pana acum, si chiar daca nu sunt un bucatar, dupa ce am vazut acest minunat aparat, ma gandesc serios sa iau una.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MINUNAT ROBOT

 

Nu incerc sa va conving asura faptului ca este robotul pe care trebuie sa aveti, ci voi incerca sa va zic despre functiile, si ce buton ce face si ce nu poate acest robot multifunctional Tefal FE800A38 Cuisine Companion :

– daca ne uitam pe panoul de comanda, vom observa un afisaj destul de mare si nenumerate butoane.
– in primul rand de butoane avem asa zisele functii speciale de preparare sau programe predefinite. Avem separa cea de Supa, Sosuri, Preparare la Aburi, Desert, Aluat, Slow Cooker si modul Manual. Putem prepara deci o mare varietate de mancaruri, incepand de la o prajitura gustoasa, pana la o supa hranitoare, sau niste legume la aburi pentru un gust maxim si mancare plina de nutrienti si vitamine.
– urmatorul este selectorul de viteza. Aici avem nu mai putin de 12 viteze selectabile, insa din care 2 sunt intermediare. Adica la prima accesoriul pus se va roti timp de 5 secunde, dupa care 20 de secunde pauza, iar celalalt va amesteca timp de 10 secunde dupa care pauza de 10 secunde.
temperatura. La Tefal FE800A38 Cuisine Companion putem alege cu usurinta si mare precizie temperatura de preparare in intervalul de 30-130°C. Valoarea de 130°C inca nu am intalnit-o la niciun blender, robot sau alta minunatie de aparat care prepara mancaruri. Si am zis cu mare precie caci selectarea temperaturii se face in pasi de 5°C.
timpul. Setarea timpului este iarasi foarte precisa, caci avem un interval foarte mare la dispozitie. Minimul este de 5 secunde iar maximul 2 ore. Pana la un minut putem alege in pasi de 5 secunde, dupa care in pasi de 1 minut.
– urmeaza butonul de turbo sau pulsatie
plus si minus pentru setarea valorilor mai sus mentionate
– si butonul de start/stop/reset

 

REVIEW-URI SI ALTE DETALII POT SA PAARA SI AICI

 

Pana acuma cred ca totul pare simplu, nu? Ei bine, chiar e simplu, numai trebuie sa ne obisnuim cu aparat. Tefal FE800A38 Cuisine Companion are un afisaj destul de lung ne va arata:
– programul selectat
– viteza
– temperatura
– durata
– si un simbol de safety, adica daca aparatul nu e asamblat corespunzator

 

 

Accesoriile cu care vine acest aparat ne vor ajuta la prepararea diferitelor mancaruri. Are spatula, acc framantat, batator pentru spuma. Detine si 2 discuri, precum: unul pentru maruntire, iar celalalt pentru emulsionare.
In manual o sa aveti pentru fiecare accesoriu in parte si recomandarile legate de viteze, timp de preparare, temeperatura, cantitatea maxima recomandata.

Daca sunteti coplesit de multitudinea de moduri de functionare al acestui robot, puteti alege dintre sutele de recete care va sunt oferite de Tefal. Din pacate e numai pe engleza, dar sper sa va descurcati. https://www.tefal.com/companion/recipe

Tefal FE800A38 Cuisine Companion este una din cele mai complexe, roboti de bucatarie pe care am vazut pana acum, insa si pretul lui este pe masura. Daca il prindeti sub 3000 de lei, e un pret super bun. Si daca vreti sa va usurati munca cat mai mult, dar aveti si suma necesara, Go For It 🙂

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!