Tefal Wizzo QB307538 un robot care stie multe

Tefal Wizzo QB307538 un robot care stie multe
3.7 (73.75%) 16 vote[s]

Daca doresti sa-ti usurezi munca din bucatarie cat mai mult, si totusi nu doriti pentru fiecare tip de preagatire a mancarurilor sa aveti un aparat electrocasnic separat, atunci aveti nevoie de un robot de bucatarie. Insa pe piata sunt foarte multe marci si diferite tipuri, incepand de la un pret mic pana in panzele albe. Cu cat stie un robot mai multe, cu atat e mai scump.
Tefal Wizzo QB307538 este un robot de bucatarie care ne ajuta in foarte multe situatii, mai ales cele de pregatirea ingredientelor. Sunt si roboti care prepara mancaruri, insa acestea au un pret total diferit.

 

Tefal Wizzo QB307538 stie o multime du lucruri, fiind un adevara transformers, adica poate sa se transforme dintr-un preparator de aluat intr-un mixer, si de ce nu intr-un tocator.
Nu este un model foarte ieftin, insa dupa ce veti vedea cate accesorii are, si cate lucruri poate sa faca, ajungeti la o concluzie simpla: chiar merita banii.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MINUNAT ROBOT

 

Inainte de a vorbi despre specificatiile tehnice ale aparatului, sa vedem cu ce accesorii vine, si la ce ne vor ajuta:

– are un set separat pentru patiserie, care este compus din tel cu o tehnologie patenatata de Tefal denumit Flex Wisk, un accesoriu din plastic pentru alauaturi de patiserie si un carlig din inox pentru aluaturi dense
– Wizzo vine la pachet cu 3 accesorii din inox detasabile pentru feliere sau radere direct in bol
– se poate trasforma usor si in masina de tocat carne. Totodata acest accesoriu contine si 2 site din otel pentru o tocare medie sau grosiera
– chiar daca nu are o capacitate mare, insa poate deveni si blender de 1 litru. Puteti preapara deci si smoothie-uri delicoase sau de ce nu supe
– si nu in ultimul rand bolul de inox cu o capacitate totala de 4 litri in care porti prepara pana la 3 aluaturi de pizza, sau 40 de briose. Insa daca vreti sa preparat aluat de paine atunci capacitatea lui este de doar 0.8 kg, sau 2.7 kg in cazul aluatului pentru prajituri.

Tefal Wizzo QB307538 este deci destul de versatil, si bun la foarte multe lucruri in bucatarie, astfel cu el putem economisi mult spatiu, si chiar bani, caci paote tine locul a patru-cinci articole electrocasnice.

Acesta este echipat cu un motor puternic de 700W, fiind destul de puternic atat pentru prepararea de aluate, cat si ca tocator de carne, sau blender. Cele 4 trpete de viteze parca sunt putini, chiar daca pe langa acestia apare si cea Turbo.

Cu un pret de obicei in jurul a 1000 de Ron, acesta poate deveni ajutorul tau de nepretuit din bucataria ta.

 

VEZI REDUCEREA ACCTUALA LA ACEST MODEL ALATURI DE ALTE REVIEW-URI

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!