Tefal Pro Express Ultimate Care GV9580E0 sau GV9581E0 ?

Tefal Pro Express Ultimate Care GV9580E0 sau GV9581E0 ?
3.5 (70.91%) 44 vote[s]

Daca ai ajuns pe acest site, probabil vrei sa-ti cumperi o statie de calcat mai buna de la Tefal, si dintre multitudinele de model ai ajuns la Tefal Pro Express Ultimate Care GV9580E0 sau cel care la sfarsit e cu GV9581E0. Ambele statii sunt considerate printre cele mai puternice de la Tefal, si chiar daca la culaore ele difera, la caracteristici tehnice sunt foarte asemanatoare.

 

Principala diferenta intre Tefal Pro Express Ultimate Care GV9580E0 si GV9581E0 :

– jetul de abur la GV9581E0 este de 600 de grame pe minut, iar la GV9580E0 este un pic mai mic, de 580 grame pe minut. Si cam asta a fost din punct de vedere functional diferenta intre cele doua statii foarte puternice.

 

VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE MODELUL GV9580E0

 

Celelalte detalii tehnice care merita amintite, si sunt identice atat la Tefal Pro Express Ultimate Care GV9580E0 cat si la GV9581E0:

– presiunea aburul este de 8 bar, o valoare rar intalnita la alte marci!
– putere mare, de 2600 W, insa daca dorim o jet mare si o presiune mare, nu avem cum sa ne asteptam la un consum mai mic.
– cantitatea aburului este variabila, insa cu un maxim de 180 de g/minut. Si cu aceste valori ambele modele sunt printre cele mai performante de la Tefal.
– talpa este din Durilium Airglide Autoclean , fiind una din cele mai rezistente la zgariuturi.
– timpul de incalzire, este de 2 minute, adica dupa 2 minute de asteptare pentru a incalzi apa si a face presiunea necesara, poti sa te apuci de treaba.
– difuzia contiunua a aburului se face atat la varf cat si lateral si centru.
– capacitatea rezervorului de apa este de 1.9 litri de apa, care iti asigura un timp de lucru indelungat, iar cand trebuie umplut, acesta este detasabil, deci o usurinta mare si in umplerea lui.
– deoarece calcarul al atat abur poate provoca pagube in timp, cele doua modele au atat indicator anticalcar cat si functie de anticalcar- sistem de clatire.
-panoul de control intuitiv Direct Control este amplasat pe maner si te ajuta sa ajustezi setarile rapid atunci cand treci de la un tip de tesatura la altul.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI DESPRE MODELUL GV9581E0 POT APARE SI AICI

 

Fie alegi Tefal Pro Express Ultimate Care GV9580E0 modelul albastru, fie GV9581E0 cel auriu, alegerea ta va fi una buna, caci vei avea una din cele mai puternice statii de calcat, si asta de la Tefal, care nu face rabat la calitate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!