Noul blender Tefal BlendForce 2 BL420838

Noul blender Tefal BlendForce 2 BL420838
3 (60%) 7 vote[s]

Daca vrei sa cumperi un blender nu foarte scump, insa vrei sa fie o marca cunoscuta, si totodata sa aiba o putere mare, poate te uiti si la Noul blender Tefal BlendForce 2 BL420838. Acesta este modelul imbunatatit al modelulului Blendforce, deci poti fi sigur de faptul ca anumite probleme care au fost semnalate la primul model au fost remediate.

 

Principalele caracteristici ale acestui blender Tefal BlendForce 2 BL420838 :

– in primul si primul rand vine puterea. Si aici putem observa faptul ca are o putere marita cu 100W, astfel ajunge la o putere doarte mare, de 600W
– in al doile rand vine capacitatea acestuia. Chiar daca are o capacitate totala de 2 litri, asa cum apare pe toate site-urile care comercializeaza acest model, capacitatea lui de mixare este de 1.25 litri. La orice model este asa. Adia se scrie cu mare capacitatea totala, dar tu poti folosi din ea mult mai putin
– au fost aduse modificari si la asamblarea in sine a aparatului, cu nume de marketing care suna bine: easy lock, easy safety si easy clean. Adica cu modelele de pana acum avea hard lock, no safety sau cum ?
– si chiar daca ne e un model de top, probabil va intrebati daca are viteze selectabile? Ei bine are, insa numai doua, si functia de Pulse.
– lamele chiar daca sunt numai 4, acestia fac fata cu brio la orice incercare, si motorul mare de 600W n uda semn de oboseala.
– picioarele de tip ventuza vor fi de folos, si vor asigura un minim de siguranta

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA DE CARE BENEFICIEZI LA ACEST MODEL

 

Nu stiu daca era pur marketing sau ce, insa in momentul scrierii acestui articol, blenderul Tefal BlendForce 2 BL420838 era la un pret mult sub modelului enterior. Probabil am prins-o chiar la lansare, insa pretul chiar era foarte mic.
DAca vrei un blender simplu, insa cu 2 trepte de viteza, si sa fie echipat cu un motor destul de puternic, atunci datorita pretului destul de mic, dar si a renumelui acestui producator BlendForce 2 BL420838 poate fi o alegere buna

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!