Tefal Easy pressing GV5250E1

Tefal Easy pressing GV5250E1
3.6 (71.43%) 7 vote[s]

Statia de calcat Tefal Easy pressing GV5250E1 este in momentul de fata una din cele mai cautate modele din categoria de fiare, statii si aparate de calcat cu abur, deoarece Emag o va avea printre “cele mai bune oferte” de Black Friday.
Deci cu un pret foarte foarte mic, sa vedem ce stie si ce nu acest model.

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Tefal Easy pressing GV5250E1 ofera :

– Talpa Dirulium Airglide, care aluneca foarte usor pe tesaturi si asigura un calcat rapid si usor. Aceasta talpa este insa putin sub cel denumit Ultragliss, insa tot e bine!
boilerul este destul de micut in comparatie cu alte modele, insa si cu aceasta capactate mica, de 1 litru, Dvs puteti sa calcati fara intrerupere un timp destul de lung.
– cu o presiune maxima de 5 bar (deci o valoare cu 10% peste modelul Tefal Easy Pressing GV5245 – care este un model foarte apreciat si vandut) cu siguranta nu o sa aveti probleme legate de acest aspect.
cantitatea de abur atinge valoarea de 86/min, cea ce nu reprezinta o valoare de top (cum este la modelele Tefal Pro) dar tot e bine in comparatie cu un fier de calcat normal. Oricum presiunea mare a aburului este mai importanta decat cantitatea acestuia.
trei trepte pentru diferite tesaturi. Prima pentru matase si sintetice, a doua pentru lana, matare si viscoza, iar a treia pentru in si bumbac.
– fiind la un pret foarte mic de BF, cu siguranta stocul se va epuiza foarte repede.

Daca ai luat Tefal Easy pressing GV5250E1, si crezi ca o sa gasesti un manual de utilizare care poate fi si util, te inseli amarnic, caci 4 pagini e tot ce poti citi in romana despre el, din care una este pentru rezolvarea problemelor care pot sa apara ­čÖé

Manualul o gasesti aici

VEZI DACA MAI ESTE PE STOC SAU NU

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!