Aspiratorul multifunctional Star-Light WTY-3012SS sau WPY-2012G ?

Aspiratorul multifunctional Star-Light WTY-3012SS sau WPY-2012G ?
3.3 (66.67%) 12 vote[s]

Aspiratorul multifunctional Star-Light WTY-3012SS sau WPY-2012G ?

Pentru multi dintre noi un aspirator multifunctional inseamna cea mai buna alegere, cand vine vorba de curatenie. Da ce insemna multifunctional? Aceste aspiratoare pot aspira atat lichide cat si murdarie uscata. Daca se varsa ceva in casa, sau a intrat apa in garaj, si cine stie ce ocazii se pot ivi, aceste aparate pot rezolva problema.
Am vazut pe un site cu renume doua modele foarte asemanatoare la prima vedere (in afara de exterior), insa care difera in foarte multe. Este vorba despre Star-Light WTY-3012SS si WPY-2012G.
Ambele modele au o putere de aspirare de 240W la cei 1200W consumati. Deci, oricare model ati alegele, sunt la fel de puternice.

 

VEZI AICI O ALTA COMPARATIE INTRE CELE DOUA MODELE

 

Star Light WTY-3012SS fiind modelul mai scump, sa vedem ce ofera in plus, si daca merita sau nu, diferanta de bani:
Rezervorul este unul mult mai mare, de 30 de litri, in comparatie cu cele 20 de litri la modelul WPY-2012G. Asta inseamna o capacitate cu 50% mai mare!
Unul dintre cele mai solicitate piese la un aspirator este tubul, care este din Inox, fata de tub din plastic. Totodata lungimea acestuia poate fi modificat cu usurinta, iar la cel plastic lungimea este fixa.
Si la sacul de colectare (la aspirare uscata) este diferita, vorbim de sac textil vs sac de hartie. Deci este mai costisitor cu modelul mai ieftin.
Raza de acoperire este de 9 metri, caci are un cablu lung de 7 metri, in comparatie cu raza de 7 metri, caci are un cablu de alimentare de 5 metri.
Modelul inox este mai mare (desi este mai scund), si este si mai grau cu doua kilograme, atingand 10 kile. 10 kile de tras dupa tine, chiar daca aparatu are 4 roti foarte mari, nu e chiar o sarcina foarte usoara.

Ambele modele vin cu aceasi accesorii, si nu sunt putine, avem de fapt accesoriu pentru orice situatie(pentru spatii inguste, perie mica, pentru parchet, covor etc..).
Filtrarea finala se face cu acelasi filtru Hepa – tipul de filtru care este cel mai eficient pana acum la aspiratoare. Ca si o paranteza: cand va luati un aspirator nou, recomand si achizitionarea in plus a filtrului (sau a filtrelor daca are mai multe), caci poate peste 12 luni, sau mai tarziu, cand doriti sa schimbati filtrul, nu mai gasiti pe piata.

Pana la urma aspiratorul multifunctional Star-Light WTY-3012SS sau WPY-2012G? Asta decideti Dvs, caci difera destul de mult, si Dvs stiti ce necesitati aveti.

La ambele modele lipseste variatorul de putere (insa si la alte marci in marea majoritate a cazurilor e la fel).

 

DIFERENTA DE PRET O POTI VERIFICA AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!