Umidificatorul ultrasonic Nebulo Digital Ardes AR8U10

Umidificatorul ultrasonic Nebulo Digital Ardes AR8U10
5 (100%) 1 vote[s]
AR8U10
AR8U10

In ultima vreme cererea pentru umidificatoare ultrasonice a explodat, astfel a aparut pe piata tot felul de produse, si oamenii nu prea stiu ce sa aleaga.
Am testat pana acum 3 umidificatoare, si acum a avenit timpul sa vedem un aparat mai maricel, care sa aiba un pret intre 150-200 de RON. Chiar daca numele producatorului nu zice nimic, am ajuns la umidificatorul ultrasonic Nebulo Digital Ardes AR8U10.
Acesta aparat, cand este la reducere, poate fi achiztionat undeva la 170 de Lei, pret pe care il merita din plin, si o sa va zic si de ce.

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI APARAT

 

Caracteristicile umidificatorului Ardes AR8U10 :

– in primul rand, acesta este un model destul de mare, caci are o inaltime de 31 de cm, o latime de 21 de cm, si o adancime de 11 cc.
– ca si constructie pare destul de firava, insa pentru ceea ce este facut, e acceptabil.
– capacitatea rezervorului este imensa de 4 litri, care va fi indeajuns sa functioneze intre 10 si 12 ore fara intrerupere, pe treapta cea mai inalta de midificare
– da, are trei trepte umidificare, care pot fi selectate prin singurul buton pe care il are. Apesi o data pe buton, acesta scoate un sunet, si va ilumina violet, acesta fiind trapta intai. Apesi inca o data, butonul devine verde (treapta doi), apesi inca o data si butonul va deveni albastru.
– umidificatorului Ardes AR8U10 are un ventilator, care va “sufla” aburul la o inaltime considerabila.
– orificiul prin care iese aburul poate fi rotit 360 de grade, astfel cu cea mai mare usurinta putem orinta aburul in directia dorita.
– daca aparatul este asezat pe podea, acesta va sufla aburul pana la o inaltime de 80-90 de cm, adica undeva la peste 40 de cm de inaltimea lui. Totodata distanta in orizontala la care este imprastiat aburul este de pana la 80 de cm.
– regland nivelul de umidificare, distanta la care ajunge aburul nu este influentat.

 

CATEVA REVIEW-URI AU APAUT SI AICI

 

Acesta ar fi specificatiile cele mai importante ale umidificatorului ultrasonic Nebulo Digital Ardes AR8U10, si in cele ce urmeaza va zic ce e ok la acest aparat si ce nu.

Ce imi place la acest aparat:
– distanta mare la care ajunge aburul, alaturi de usurinta cu care il poti directiona.
– butonul tactil cu cele trei culori e chiar faina
– are un cablu lung! Caci ma enerveaza cand cumperi un aparat electrocasnic si are un cablu de 40 de cm….
– si capacitatea mare a rezervorului, care te poate tine si pana la 16 ore.
– se opreste cdca ramane fara apa.

 

Ce nu e ok, sau putea sa fie mai bine.

– aparatul intodeauna trebuie mutat, tinandul la baza lui, caci daca nu iti ramane in mana recipientul
– daca nu ai mai avut un umidificator, te vei scarpina pe cap, sa vezi cum se umple cu apa. Manualul fiind in franceza si engleza.
– ca si aproape orice alt model de piata, care are o capacitate mare de umidificare, si la acesta se poate auzi cum “picura” apa in el.
– acesta nu are recipient pentru uleiuri, doar modelul mai scump Ardes AR8U20!

 

Pentru cei care cumpara acest aparat, si nu inteleg cum trebuie umplut cu apa: scoti capacul, prinzi manerul recipientului, si-l ridici (baza aparatului ramane in pozitie). Intorci recipientul, desurubezi dopul (ai si o sageata spre el cu textul Water), si pui apa. Urmezi pasii facuti pana acum in ordine inversa.
Cea ce te va mira cu siguranta la a doua umplere (Nebulo Digital Ardes AR8U10 avand inca apa in el) este faptul ca baza aparatului va fi plin cu apa! Dar asa e normal.

Una peste alta, daca vrei un umidificator cu o capacitate mare de umidificare, si care impprasitie aburul pe o distanta considerabila, Ardes AR8U20 la pretul pe care il are, este o alegere destul de buna.

 

VEZI AICI MODELELE ARDES DE PE PIATA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Umidificatorul ultrasonic Nebulo Digital Ardes AR8U10”

error: Content is protected !!