Programe de spalare la Arctic APL61012BDW0

Programe de spalare la Arctic APL61012BDW0
3 (60%) 2 vote[s]

Arctic APL61012BDW0 este cel mai cautat model de masina de spalat rufe din categoria entry level, deoarece este la oferta celor de la Emag de Black Friday. Acest model a avut cel mai mic pret pana acum de 799 Ron, conform compari.ro, si un pret maxim care este undeva putin peste 100 de Ron.

Pe scurt, aceasta masina de spalat rufe are o capacitate maxima de incarcare de 6 kg, o viteza maxima de centrifugare de 1000 rpm, 13 programe de spalare plus cea de Autocuratare,si cea de centrifugare si sa nu uit si de faptul ca este de clasa A+++.

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Insa, cand dorim sa cumparam o masina de spalat rufe, important este programele de spalare al acustuia. Arctic APL61012BDW0 are urmatoarele programe:

Nu sunt programe de spalare, insa trebuie amintit si programul de clatire, clatire plus centrifugare si cea de centrifugare.

Programele prinicpale la APL61012BDW0 conform producatorului sunt :
Bumbac – Utilizati acest program pentru rufele din bumbac (cearșafuri, lenjerii de pat, prosoape, halate de baie, lenjerie intima, etc.). Rufele dumneavoastra vor fi spalate utilizând o actiune de spalare viguroasa și un ciclu de spalare mai lung.•
Sintetice – utilizati acest program pentru spalarea articolelor sintetice (camași, bluze, amestecuri sintetic/bumbac etc.). Rufele dumneavoastra vor fi spalate utilizând o actiune delicata la un ciclu de spalare mai scurt comparativ cu programul Bumbac. Pentru perdele si tul, se recomanda utilizarea programului Sintetice 20 ̊C sau 40 ̊C.•
Plusuri – Utilizati acest program pentru a spala jucariile din plus ale celor mici, precum si imbracamintea din lâna sau delicata, cum ar fi tradiţionala ie româneasca. Plusurile si rufele dumneavoastra delicate vor fi spalate utilizându-se o actiune de spalare usoara pentru a nu fi astfel deteriorate.

 

MULTE PARERI DESPRE ACEST MODEL GASITI SI AICI

Arctic APL61012BDW0 nu are afisaj electronic, nu are capacitate mare de incarcare, si nici viteza mare de centrifugare, insa la pretul foarte mic pe care il are, nici nu putem sa avem prea mari pretentii la asa ceva.
Daca o sa mai fie pe stoc de BF, nu ezitati sa-l cumparati, caci la pretul din oferta nu o sa gasiti o alta masina de spalat rufe.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Programe de spalare la Arctic APL61012BDW0”

error: Content is protected !!