gratarul electric Star-Light EGH-2000SS

gratarul electric Star-Light EGH-2000SS
3.2 (63.33%) 6 vote[s]

Chiar daca gratarele electrice exista de mult timp pe piata, la noi in Romania nu prea se vand, si asta probabil din cauza faptului ca oamenii nu prea stiu de ele. Ele sunt de multe tipuri, cum ar fi cu o singura parte de incalzire, sau cu doua placi, cunoscut si sub numelede de barbaque.
Un astfel de gratar este si Star-Light EGH-2000SS, care are doua placi antiaderente, care daca e deschis in 180 de grade, obtinem o suprafata dubla ­čÖé

 

Gratarul are o putere de 2000 W, fiind o valoare destul de mare pentru o suprafata cat are acest model, insa acest lucru inseamna ca va atinge temperatura setata mult mai repede. Din pacate nu prea stim unde sa setam regulatorul de temperatura, caci avem doar Light si Dark – ca si puncte de referinta. Cu putina engleza intelegem ce vrea sa zica cu acesta producatorul, insa la multe alte modele apar si pictograme cu peste, porc, hamburger, deci pentru diferite de mancaruri pe ce setare ar trebui preparate.

Chiar daca “gratarul este prevazut cu doua recipiente de scurgere, detasabile, usor de curatat” (conform star light), acesta sunt intr-ul loc aiurea, si greu accesibile, mai mult te incurca. Si deoarece scurgerea in recipient se face doar in coltul din stanga al fiecarei placi, o mare majoritate din grasime va arde pe placa, inainte sa ajunga sa curga in recipient. Acesta insa este valabil cam la toate modelele de gratare care inchid.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

Ca si orice alt aparat electrocasnic de la Star Light, si EGH-2000SS este ieftin, insa mai ales datorita faptului ca il vinde de fapt importatorul direct.

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!