Bosch EasyDrill 1200

Bosch EasyDrill 1200
5 (100%) 3 vote[s]

Daca mesteresti din cand in cand in casa, un ajutor de nepretuit poate fi o masina de insurubat/gaurit cu acumulator. Din fericire pe piata exista numeroase marci consacrate in aceasta categorie, una din cele mai cautate fiind Bosch.
Bosch EasyDrill 1200 poate fi o alegere ideala, la un pret destul de mic, si daca il luati in varianta cu doua acumulatori, puteti mesteri prin casa o perioada destul de mare de timp.

Daca te intereseaza doar codurile dupa care poti afla ce contine setul tau, sari la sfarsitul articolului.

 

ACEST APARAT A FOST LA OFERTA DE BLACK FRIDAY

 

Ce trebuie sa stiti despre aceasta masina de insurubat si gaurit Bosch EasyDrill 1200 :

– este vandut peste tot in online, cat si in magazinele de bricolaj, insa sunt mai multe variante de “pachet”. Acesta poate veni cu doua acumulatori, saun un acumulator plus un set de accesorii. Eu va recomand varianta cu doua acumulatori, caci e bine sa ai unul in incarcare sau deja incarcat cand incepi o lucrare mai mare.
– acumulatorul este de tip Li-on de 12V si 1.5 A, care te va tine aproximativ 200-300 de insurubari, cea ce nu neaparat este mult! De aceea am recomandat si varianta cu 2 acumulatori. Totodata aceste tipuri de acumulatoare nu se descarca daca nu sunt folosite!
– turatia maxima a aparatului in gol poate ajunge pana la 1650 rot/min, iar cea minima este de 450 rot/min
– aparatul are 15 trepte de preselectie a momentului de torsiune, atingand 20 Nm
– Bosch EasyDrill 1200 are si un led, pentru a te ajuta sa vezi mai bine in lumina slaba, insa acesta nu este nicidecum o lanterna, este un simplu led, care lumineaza si el saracu.
– producatorul recomanda ca si diametrul maxim de gaurire in otel de 6 mm, cel de gaurire in lemn de 20 de mm, iar diametrul maxim de suruburi tot de 6 mm.

Si probabil sunteti nedumerit asupra faptului daca pachetul ales de DVS contine sau nu doua acumulatori, sau doar una, sau cine stie…

Bosch EasyDrill 1200 are 3 codari separate :
06039A210A – pachet ce contine aparatul, un acumulator si un set de accesorii

06039A210B – pachetul contine aparatul si doua acumulatoare

06039A210E – pachetul contine doua acumulatoare si setul de accesorii, alaturi de aparat.

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST APARAT

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!