Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE

Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE
3.8 (76.67%) 6 vote[s]

Masinile de spalat inteligente au devenit deja o obisnuinta in caminele noastre, datorita avantajelor multiple pe care le ofera.

Una dintre masinile inovative recent intrate pe piata romaneasca este Samsung Add – Wash WW80K5210VW/LE.

Aparatul are o capacitate de incarcare foarte mare, de 8 kilograme, si un hublou cu un diametru de 33 de centimetri, ce permite incarcarea usoara a masinii si cu rufe ce au un volum foarte mare.

Hubloul este realizat din plastic ce imita diamantul (Crystal Gloss) in doua variante de culoare: alb translucid si albastru Ocean Blue, iar deschiderea acestuia se face clasic, catre stanga.

O cuva de asemenea dimensiuni inseamna curatarea mai multor rufe intr-un ciclu de spalare, ce duce la economie suplimentare de detergenti, apa si curent electric.

Tehnologie revolutionare de curatare

Tehnologia Eco Bubble ne ofera o curatare in profunzime a tesaturilor chiar daca temperatura apei este mult mai mica. Detergentul este transformat intr-o multitudine de bule ce patrund mai usor in haine, curata mai bine si protejeaza fibrele rufelor de frecarea cu detergentul.

 

VEZI AICI GAMA COMPLETA SAMSUNG

 

Tamburul de tip Diamond, este din inox fiind garantat pentru o functionare indelungata. Desingul unic, in forma de diamant usor ondulat asigura spalarea cu blandete a hainelor, eliminarea curentilor de apa de intensitate mare fiind astfel eliminata.

Datorita multiplelor orificii mici de evacuare a apei tesatura este protejata, agatarea accidentala a hainelor in cuva fiind exclusa.

Rezistenta pentru incalzirea apei este realizata din ceramica si ne ofera o inertie termica mult mai mare, iar apa se va incalzi mult mai rapid.

Viteza de centrifugare este insa de numai 1200 de rotatii pe minut, ceea ce asigura un grad de uscare destul de mic al rufelor.

Consumul de energie electrica este redus, in nota cu care ne-au obisnuit deja  cei de la Samsung, iar aparatul este incadrat in clasa energetica A+++ (aproximativ 136 kWh anual).

Profesionalismul proiectantilor masinii de spalat este oglindit si in consumul anual de apa, ce este infim si se cifreaza in jurul valorii de 8100 litri anual.

Samsung Add – Wash WW80K5210VW/LE este prevazuta cu 14 programe:

 • bumbac: folosit pentru spalarea articolelor din bumbac. Acest program regleaza automat timpul de spalare si numarul de clatiri, in functie de greutatea rufelor din cuva;
 • bumbac eco: folosit pentru curatarea rufelor din bumbac la o temperatura scazuta, ceea ce inseamna o economie suplimentara de energie electrica;
 • sintetice: utilizat pentru spalarea rufelor realizate din materiale sintetice;
 • lana: folosit pentru rufele din lana sau pentru incarcaturi mai mici de 2 kilograme. Acest program inmoaie rufele si asigura o spalare usoara a acestora pentru a nu deforma fibrele;
 • centrifugare: asigura un ciclu suplimentar de centrifugare pentru eliminarea completa a apei din rufe;
 • clatire plus centrifugare: dupa aplicarea balsamului, aparatul asigura un ciclu suplimentar de clatire si centrifugare;
 • curatare ecologica a tamburului: se efectueaza la fiecare 40 de spalari si asigura eliminarea bacteriilor si a murdariei ramase in cuva;
 • spalare super ecologica: este un ciclu de spalare la o temperatura scazuta folosind putin detergent, ce asigura economisirea energiei electrice si a produselor de curatat;
 • lenjerie de pat: folosit pentru a spala lenjerie de pat, cuverturi, etc in cantitati mici, de sub 2 kilograme;
 • spalare zilnica: utilizat pentru a spala articolele de imbracaminte zilnice;
 • delicate: recomandat pentru a spala rufele delicate sau articolele ce se spala manual;
 • baby care: recomandat pentru spalarea hainelor copiilor. Acestea se vor spala la o temperatura ridicata, iar programul asigura mai multe cicluri de clatiri, pentru a se elimina tot detergentul din haine;
 • ingrijire impermeabile: utilizat pentru a spala hainele pentru ski, drumetii montane, sau cele realizate din materiale functionale: spandex, stretch sau microfibre;
 • haine inchise: folosit pentru spalarea hainelor de culoare inchisa. Se asigura clatiri suplimentare si centrifugare redusa.

Masina de spalat pentru oamenii ocupati

In afara programelor ce acopera o gama larga de preferinte, produsul este dotat si cu trei optiuni suplimentare:

 • intensiv: utilizata pentru rufele extrem de murdare. Timpul de spalare in acest caz va fi mult mai mare fata de un program obisnuit;
 • prespalare: este un ciclu de spalare adaugat inaintea unui program principal;
 • inmuiere cu bule (Bubble Soak): detergentul transformat in bule intra in profunzimea tesaturilor si curata petele, indiferent de cat de vechi sunt acestea.

Motorul este unul modern, de tip Inverter, ce nu mai foloseste perii. Acesta inseamna un nivel de zgomot foarte mic (56 dB la spalare si 75 dB la centrifugare), o durata de folosire ce este garantata de producator de nu mai putin de 10 ani si trepidatii reduse la centrifugare.

Punctul forte al produsului este insa deschiderea suplimentare ce este aplicata in partea centrala superioara a hubloului, ce ne permite sa adaugam rufe chiar in timp ce un program de spalare este in desfasurare. Se pot adauga si rufele spalate de mana ce trebuiesc doar clatite sau uscate prin centrifugare.

Tot ceea ce avem de facut este sa oprim programul de spalare, sa adaugam rufele si sa repornim masina. Se pot introduce si rufe mai mari, datorita unghiului de deschidere mare al hubloului, ce este de 130 de grade.

 

 

ALTE OPINII DEPSRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Afisajul LCD ne ofera toate informatiile necesare

Panoul de control situat in partea superioara a masinii cuprinde in centru selectorul de programe, ce este inconjurat de denumirea ”in clar” a programelor. Acest lucru usureaza manevrarea masinii, deoarece nu mai este necesara folosirea manualului de utilizare.

Afisajul LCD ne ofera insa absolut tot ceea ce trebuie sa stim atunci cand masina functioneaza. Se pot regasi informatii despre ciclul curent de spalare, timpul ramas pana la terminarea programului sau diferite coduri de eroare, temperatura apei, numarul de cicluri de limpezire, viteza de centrifugare, optiuni sau activarea unor functii.

Sub LCD sunt tastele ergonomice folosite la:

 • setarea temperaturii apei;
 • numarul de limpeziri (pana la maxim 5 pentru fiecare ciclu);
 • reglarea vitezei de centrifugare;
 • activarea optiunilor;
 • activarea functiei Bubble Soak;
 • activarea Delay End;
 • functia de spalare rapida.

In extremitatea dreapta sunt butoanele pentru ”Alimentare” si ”Stop / Pauza”.

Orizonturi noi oferite de functiile suplimentare

Noi perspective ni se deschid atunci cand ajungem sa folosim functiile suplimentare.

Astfel, functia de spalare rapida (activa numai impreuna cu programul ”Bumbac”) ne permite curatarea unor cantitati mici de rufe (de pana la 2 kilograme) intr-un interval scurt de timp (de 15 sau de 30 de minute).

”Child Lock” ofera copiilor posibilitatea de a se juca nestingheriti langa masina de spalat fara grija ca ar putea modifica programele, deoarece cu ajutorul acestei functii tastatura poate fi blocata imediat dupa setarea parametrilor de functionare.

”Final intarziat” ne permite sa programam masina pentru a termina programul de spalare atunci cand suntem acasa si putem intinde imediat rufele, pentru a evita astfel mirosurile neplacute.

Sistemul automat pentru detectarea spumei monitorizeaza in permanenta nivelul spumei din cuva si optimizeaza modul de functionare pentru a mentine un nivel rezonabil de spuma.

 

Totul incepe pe internet

Asa cum stim, traim in era internetului de mare viteza, iar toate tehnologiile incep si se termina in mediul online.

Conform acestor tendinte, producatorul sud coreean a inzestrat produsul cu un program Smart Check, ce poate identifica problemele de functionare si furnizeaza optiunile de remedierea a acestuia in mod online.

Trebuie numai sa instalam aplicatia Samsung Smart Washer pe un smartphone cu camera, sa pozitionam telefonul in fata afisajului masinii unde va fi afisat codul erorii, iar softul va identifica codul si ne va furniza modul in care aceasta poate fi remediata.

Samsung Add – Wash WW80K5210VW/LE are o greutate de 67 de kilograme si dimensiunile 85 x 60 x 45,6 (cm).

Puncte forte:

 • capacitate mare de incarcare;
 • posibilitatea de a adauga rufe chiar daca masina functioneaza;
 • consum redus de energie electrica, apa si detergent;
 • lipsa trepidatiilor la centrifugare;
 • materialele folosite la constructia masinii sunt de cea mai buna calitate.

Puncte slabe:

 • viteza mica de centrifugare;
 • pret ridicat de achizitie.

VERIFICA PRET ACTUAL AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!