Cleanmaxx Roller Sweeper – Matura ideala pentru orice gospodarie

Cleanmaxx Roller Sweeper – Matura ideala pentru orice gospodarie
3.4 (68.57%) 7 vote[s]

Curatenia casei este un lucru ce necesita mult timp si unelte de calitate, ce pot fi manevrate usor si nu sunt greu de intretinut. Unul dintre cele mai noi produse pe care il folosesc la curatenie este Cleanmaxx Roller Sweeper, o matura cu perii rotative ce ne va ajuta sa terminam curatenia casei intr-un timp record.

Multi dintre noi ne vom intreba de ce sa renuntam la serviciile unei maturi traditionale iar raspunsul este simplu. Matura cu perii rotative curata mai bine si mai rapid toate suprafetele din gospodarie, este mai usor de manevrat iar cel mai are avantaj este prezenta unui recipient de gunoi atasat ce impiedica praful si murdaria sa se imprastie in atmosfera.

 

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Acesta este usor de detasat si de golit, iar astfel sanatatea noastra va fi mai bine protejata.

Cleanmaxx Roller Sweeper este ieftin de utilizat datorita faptului ca nu necesita alte costuri suplimentare. Nu mai trebuie sa platim curent electric sau sa cumparam saci de praf sau filtre Hepa (ca in cazul aspiratoarelor), iar bugetul nostru nu va fi impovarat de cheltuieli suplimentare.

Cele doua perii rotative au dimensiuni mari, iar perii acestora sunt destul de lungi pentru a ajunge si in cele mai greu accesibile unghiuri ale casei. In plus gospodinele vor fi ajutate de capul de curatare ce se poate roti la 180 de grade, usurand manevrabilitatea maturii.

Coada telescopica ne ajuta la o manevrare rapida si usoara a maturii rotative, iar faptul ca aceasta se poate regla pe inaltime inseamna ca produsul poate fi utilizat fara probleme indiferent de inaltimea persoanei ce il manevreaza.

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!