Robot de bucatarie Electrolux EKM4610

Robot de bucatarie Electrolux EKM4610
5 (100%) 2 vote[s]

Modelul EKM4610 al producatorului Electrolux este un robot de bucatarie cu un look mult mai feminin decat alte modele, avand culoarea roz metalizat (cu putin inox).  Dar sa nu ne lasam inselati: in spatele acestui look si a unei greutati mici (de 9.3 kg) se ascunde un robot puternic, (de 1000 W) si robust fiind confectionat din metal rezistent. Investitia intr-un model EKM4610 sigur va fi una de lunga durata.

Modelul EKM4610 este usor de folosit, avand doar un buton pentru reglarea manuala a vitezei.  Robotul dispune de 10 trepte de viteza, viteza minima de rotatie fiind de 38 rotatii pe minut, iar cea maxina de 211 rpm.  Rotind butonul de pozitia OFF robotul se va opri, selectand o treapta de viteza, se va porni. Simplu, ca buna ziua. J  Inafara de selectorul de viteza mai avem doar maneta de blocare a axului chiar deasupra bolului. Pe acesta il folosim cand dorim sa schimbam unelta de lucru de pe axul pentru accesorii.

 

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Ca masuri de siguranta incluse la acest model sunt si picioarele anti-derapante.

Iar pentru a usura munca utilizatorului si mai mult, este inclusa si lumina de lucru, care odata pornit aparatul va lumina zona de lucru. Dupa ce aparatul este oprit lumina de lucru se va opri automat dupa 3 minute.

Accesoriile incluse in pachetul acestui model sunt:

  1. Tel de sarma (de exemplu pentru frisca, albus de ou, setand viteza 8-10)
  2. Tel plat (de exemplu la aluat pentru prajituri, torturi, setand la viteza 4-6)
  3. Tel tip carlig (pentru aluat de paine sau pizza, la viteza redusa, de 1-2)
  4. Doua boluri din otel inoxidabil de 4.8 l

Se pot achizitiona accesorii suplimentare compatibile cu acest model ekm4610, precum tocatorul de carne sau feliatorul express.

Accesoriile robotului pot fi spalate la masina de spalat vase, exceptie fiind telul de sarma (si tocatorul sau feliatorul daca au fost incluse la accesorii).

 

ALTE OPINII GASITI SI AICI

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!