Robotul Bosch MUM56340 cu 12 accesorii

Robotul Bosch MUM56340 cu 12 accesorii
2.7 (54.67%) 15 vote[s]

Robotul de bucatarie Bosch MUM56340 este un aparat multifunctional, cu numeroase accesorii incluse si extrem de usor de folosit. Raportul prêt/calitate este unul exceptional, primind la un prêt accesibil un aparat puternic (900 w), robust, cu un design premiat si sistem inovativ inclus, precum cel de Multi Motion Drive, adica brat multifunctional cu 3 posibilitati de cuplare in pozitii diferite.

 

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Accesoriile robotului incluse gratuit sunt:

 1. Vas de mixare inox, de 3.9 l
 2. Capac transparent pentru vasul de mixare, cu orificiu de umplere
 3. Tel pentru batere albus ou sau frisca
 4. Tel pentru amestecare
 5. Carling pentru framantare
 6. Disc reversibil pentru feliere
 7. Disc reversibil pentru maruntire
 8. Disc pentru razuire mediu-fin
 9. Storcator de citrice
 10. Blender, de 1.25 l
 11. Masina de tocat
 12. + geanta petru depozitarea accesoriile mici, care poate fi intotdeauna la indemana deoarece poate fi tinuta in bolul de mixare

Toate accesoriile aparatului pot fi spalate la masina de spalat vase, un plus de confort in utilizare.

De ce este usor de utilizat? Deoarece viteza se seteaza manual cu ajutorul unui buton aflat partea superioara a aparatului, deasupra axului pentru accesorii. Acest model permite setarea pe 7 trepte de viteza. Are si o functie extra, cea Impulse, adica functionare intermitenta (recomandat pentru aluaturi). Modelul MUM56340 are incorporat functia de control electronic al puterii pentru a asigura o viteza constanta in timpul utilizarii. Odata setata viteza dorita, robotul porneste lent pentru a preveni  stropirea si imprastierea ingredientelor.

Datorita functiei EasyArmLift schimbarea accesoriilor este mult usurata, deoarece bratul rotativ poate fi ridicat usor, fara efort, doar prin apasarea unui buton, iar sistemul unic de mixare planetara 3D permite o amestecare perfecta a tuturor ingredientelor prin miscarile puternice de mixare in 3 dimensiuni.

Utilizare in conditii de siguranta a aparatului este asigurata prin:

 • protectia la suprasolicitare,
 • picioruse din cauciuc cu ventuza pentru stabilitate,
 • sistem suplimentar de blocare a capacului de pe accesorii,
 • protectia electronic impotriva repornirii accidentale.

Un plus de siguranta si comfort este asigurat de dispozitivul de infasurare automata a cablului. Dupa terminarea lucrului cu aparatul, se trage de cabul de alimentare, iar dispozitivul il va face disparut complet in interiorul aparatului.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Cateva cuvinte despre datele tehnice ale aparatului. Este un robot de bucatarie de culoarea argintiu, are o greutate de 7.5 kg si dimensiuni de 27.1 cm inaltime, 28 cm adancime si 28.2 lungime.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!