Storcatorul cu melc Star-Light SJB-200SS cu 8 functii

Storcatorul cu melc Star-Light SJB-200SS cu 8 functii
3.4 (68%) 20 vote[s]

Daca te intereseaza sanatatea familiei tale, si vrei sa le oferi cat mai mulet vitamine, in perioada tamna-iarna, cand toata lumea se raceste, un storcator cu melc te va ajuta cu siguranta.
Acum 3-4 ani aproape nimeni nu stia in Romania despre storcatoarele cu melc, dar traptat-treptat au devenit raspandite, asta deoarece din ce in ce mai multe modele au aparut pe piata, si pretul lor a inceput sa devina accesibil.
Una din cele mai ieftine marci este Star Light, care are vanzari foarte mari, deoarece desi storcatoarele lui sunt ieftine, sunt si destul de bune.
Star-Light SJB-200SS este ultimul model al acetui producator, aparut in septembrie, si vine cu o multime de noutati in aceasta categorie.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII

 

Are gura de alimentare mare, de 8 cm si totusi o viteza redusa de stoarcere. Pana acum storcatoarele cu melc cu gura mare de alimetare erau mai rapizi (cam 80 de rotatii), ceea ce insemna ca sucul obtinut nu era la fel de concetrat in nutrienti si vitamina ca in cazul storcatoarelor cu gura de alimentare normala. Viteza acestui storcator este de 55 de rotatii pe minut.
Este primul storcator care are functii predefinite :
– Functia Hard este potrivita pentru legumele si fructele tari precum morcovul sau sfecla.
– Functia Medium se va folosi pentru fructe precum mere sau pere.
– Soft pentru fructe moi
– Mixed Juice va permite combinarea fructelor moi cu cele tari.
– Vegetable pentru sucul de legume.
– Nuts Milk pentru prepararea laptelui de nuci.
– Pomegranate pentru extragerea sucului din rodie.
– functia Washing folosita pentru curatarea aparatului.

Evident are si stoarcere Normala, si functie de Reverse.
Totodata  Star light SJB-200SS are si dop anti picurare, pentru ca bucataria sa ramana curata dupa prepararea sucului dorit, sau poate fi utilizat pentru a umple paharul direct cu cantitatea dorita de suc.
Motorul de 200W este destul de puternic pentru a face fata fructelor si legumelor, insa la radacinoase recomand taierea acestora in bucati mai mici, astfel prevenim si fortarea motorului.
Exteriorul aparatului acum este din inox, deci mai usor de curatat, mai igienic, mai putin plastic, si arata si mai bine.
Mai ales in aceasta perioada, cand toata lumea se imbolnaveste, merita sanatatea familiei noastre o “investitie” atat de mica. Pretul actual la Star-Light SJB-200SS este deja foarte mic, nu va asteptati la reduceri foarte mari de BF!

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!