Aragazul Star-Light FCF58GRTBR

Aragazul Star-Light FCF58GRTBR
3.4 (68%) 5 vote[s]

Daca ai o bucatarie unde nu intra sub nicio forma un aragaz cu o latime sau adancime de 60 de cm, insa cele de o latime de 45 de cm is prea mici pentru tine, Star-Light FCF58GRTBR are o latime si o adnacime de 58 de cm! chiar daca pare stupid faptul ca este cu 2 cm mai mic fata de cele “standard”, pot fi multe situatii in care chiar si 1 cm conteaza. Sau daca chiar nu te intereseaza marimea lui, acest aragaz vine de cele mai multe ori la un pret foarte mic.
Acesta este de fapt modelul FCF58GRTS insa sub o alta culoare.

Plita este compusa din 4 arzatoare, din care:
– un arzator mic cu o putere de 0.9 kW
– doua arzatoare normale cu o putere de 1.55 kW
– un arzator mare de 2.6 kW

 

Eu personal eram obisnuit ca in fata sa am arzatorul mare si unul normal, iar in cazul lui Star-Light FCF58GRTBR cele doua normale sunt in spate, adica cel mai departe de utilizator, insa asta este doar o obisnuinta, nicidecum un defect.

Star-Light FCF58GRTBR are aprindere electronica, insa acesta se face prin apasare de buton, nu este o aprindere automata, cum se pot intalni la modele mai “bune”.
Cuptorul aragazului este mare, cu un volum util de 62 de litri, fiind printre cele mai mari care se regasesc si la modelele de 60 de cm.
Avem functia de grill si rotisor, deci pentru cei care doresc o caocere in acest mod, cuptoarul poate sa le prepare.
Timer-ul are o valoare maxima de 90 de minute si pasi de setare de cate 10 minute.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Atat plita cat si cuptorul beneficieaza de siguranta, adica trebuie tinut cam 3 secunde apasat butonul dupa aprindere, altfel arzatorul se stinge.
Star-Light FCF58GRTBR este un model simplu si foarte ieftin, si asa cum fratele lui pe inox a aratat ca este un model foarte bun, calitatea a ramas aceasi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!