Mai putin fum cu gratarul electric Star-Light EGA-2000W

Mai putin fum cu gratarul electric Star-Light EGA-2000W
4 (80%) 5 vote[s]

Prepararea mancarurilor pe gratar este una din cele mai sanatoase metode pe care le avem, insa pana nu demult prepararea la gratar era intodeauna conditionat si de o curte/aer liber, foc, etc…
Gratarele electrice sunt o metoda prin care putem prepara carnea sau legumele, obtinand aproape acelasi rezultate. Asa cum am zis si aici. gratarele electrice cu capac de sticla sunt dupa parerea mea cele mai bune modele din punct de vedere constructiv, caci vezi prin sticla nivelul de prajire a alimentelor, dar si nivelul de fum va fi mult mai mic.
Star-Light EGA-2000W este cel mai nou model de la acest producator de electrocasnice, si vine cu cateva imbunatatiri fata de Star-Light A-1650W (care cred ca nu se mai gaseste).

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Principalele caracteristic al gratarului electric Star-Light EGA-2000W:

  •  este un gratar electric cu capac de sticla, care poate fi inlaturat si pus inapoi cu usurinta (mai ales fata de modelul A-1650W ), fiind ca un capac de oala.
  •  datoruta capacului de tip oala, cantitatea de fum din bucatarie va fi si mai mica ca la modelul precedent, unde totusi nu era cea mai buna metoda de acoperire cu capac a suprafetei de incalzire.
  •  consumul este de 2000W, mai mare, insa asta datorita fatpului ca si suprafata plitei este mai mare, respectiv 30X40 de cm. Cu aceasta suprafata marita putem deja sa preparam mancaruri si pentru trei persoane.
  •  suprafata plitei este mai bine proportionata, adica mai mult de 2/3 din suprafata totala este de tip grilaj, care este cel mai des folosit.
  •  termostatul are cinci trepte de incalzire, din care cel mai des o sa folositi treptele 4 si 5, caci pe celelalte nu o sa reusiti sa prajiti carnea sub nici o forma.
  •  capacul de sticla, plita, dar si teva de scurgere pot fi spalate cu masina de spalat vase
  •  baza aparatului si tava de scurgere sunt foarte firave, insa capacul si plita sunt de calitate!
  •  cu un pret de multe ori sub 290 de lei Star-Light EGA-2000W poate fi o alegere buna in categoria gratarelor electrice cu capac de sticla.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Cu siguranta sunt si alte modele mai bune, cu suprafata mai mare de prajire, insa din pacate doar foarte putine modele sunt cu capac de sticla, desi la apartament e cel mai ideal.

Totusi, fum o sa fie cu orice model (cantitatea difera), deci recomand pozitionarea lui sub hota (care mai si trege).

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!